BD Rønne 2

Brødrene Dahl åbner ny butik på Bornholm

Landets største grossist på VVS, Vand & Kloak og el har rejst en pavillon, der afløser den hidtidige butik i Rønne. Læs mere her.

Landets største grossist på VVS, Vand & Kloak og el har rejst en pavillon, der afløser den hidtidige butik i Rønne.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

Brødrene Dahls nye bornholmske lokaler skiller sig væsentligt ud fra virksomhedens øvrige 52 butikker landet over. Bygningen er nemlig en pavillon – primært i træ – som er opført på bare to dage.

 

Den ca. 700 kvm. store pavillon samt lagerhal og en indhegnet varegård på Kanegårdsvej skal dermed løse alle de opgaver, som hidtil er foregået få hundrede meter væk på Lillevangsvej. Her ønsker ejeren at benytte bygningen til andre formål.

 

Pavillonen er bygget i Randers af firmaet Adapteo, og de i alt 14 moduler blev tidligere på efteråret fragtet til Bornholm på hver sin blokvogn.

 

En pavillon opfattes ofte som en midlertidig løsning, men i tilfældet her behøver det langt fra at forholde sig sådan. Driftschef i Brødrene Dahl, Morten Albeck, ser i hvert fald store muligheder i den nye bygning.

 

-Jeg synes virkelig, at vi i Rønne har fået en lækker bygning med et godt overblik, så det kan sagtens tænkes at være en løsning, der er kommet for at blive, siger han.

 

Dertil kommer, at pavillonen både prismæssigt og ud fra et klimaperspektiv er et attraktivt alternativ til at bygge i mursten og beton.

 

-Alt i alt får vi også mere plads og vil derfor som noget nyt kunne tilbyde vores kunder både el- og kølevarer. Også vores døgnservice 24/7 får vi etableret, påpeger driftschefen.

 

Dermed føler han sig overbevist om, at de bornholmske kunder vil tage rigtig godt imod den nye butik.

 

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk