<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
abax-mini2-tool-tracking

ABAX Locator - sporing af enheder

En digital værktøjskasse til værktøjssporing og udstyrskontrol, som hjælper dig med at have overblik over alle dine enheder.

Alt dette er inkluderet

Bedre værktøjssikkerhed

Opret områder på platformen, og modtag en besked, når et værktøj forlader et sted eller er ved at blive glemt – skulle et værktøj forsvinde, vil deres support hjælpe dig med at finde det.  
 

Forbedret værktøjsudnyttelse

Undgå at spilde tid på at lede efter forsvundne værktøjer. Med Locator kan du sørge for, at specifikke værktøjer altid befinder sig i køretøjet. Samtidig har du al information om udstyret og dets placering lige ved hånden.
 

Effektiv værktøjssporing

Få nemt overblik over alt udstyr, uanset hvor du befinder dig. Du får information om værktøjets nuværende placering, hvilken medarbejder der har det, og hvor længe værktøjet har været på stedet.
 

Hurtig og nem installation

Fastgør vores diskrete og robuste hardware på ethvert værktøj, og kom i gang på få minutter – hvis du har brug for hjælp, er kundesupport klar døgnet rundt.
 

Bæredygtig værktøjsstyring

Opnå en bæredygtig løsning med den digitale værktøjskasse. Den sikrer, at jeres værktøjer holder længere, at færre stykker udstyr forsvinder, og at udstyr, som ikke er i brug, kan videresælges. I får samtidig en præcis registrering af værktøjerne på lageret.       
 

Smartere lagerkontrol

Med Locator og Smart inventory kan værktøj og udstyr blive tilknyttet en bestemt lokation eller et projekt. Det gør det nemmere for jer at holde overblik over interne udgifter og fakturering og sikrer, at jeres ressourcer bliver brugt effektivt.

 

- Med tracking kan vi se, hvordan maskinerne reelt er brugt, kan vi alligevel hente emellem 5 og 10.000 per weekend på leje, siger Bjarne Fyhring, udlejingsansvarlig, ABC Ikast.

 

 

abax

 

Fordele ved ABAX LocatorForøget kontrol

Hold fuldt styr på dine værktøjer med realtidskort og inventaroverblik. Spar tid, få bedre overblik og bedre håndtering af udstyret.

 

Reduceret tab

Mindsk risikoen for tyveri og tab, find hurtigt værktøjer igen og beskyt din investering. Undgå besværet med at erstatte tabt udstyr.

 

Forøget effektivitet

Automatiser lagerstyring og planlægning samt find det rigtige værktøj med det samme ved hjælp af kortfunktionen. Spar tid, øg produktiviteten og reducer dine omkostninger.

 

 

abax-garanti

Hvordan fungerer ABAX Locator?

ABAX Locator sporer dine værktøjer ved hjælp af Bluetooth. Fastgør en tracker til et værktøj, og forbind dem til ABAX-platformen for at se deres placeringer på et kort.
 

Er det nemt at installere?

Ja, installationen er ligetil. Du skal blot fastgøre trackeren og følge vejledningen i appen eller webbrowseren.
 

Hvad sker der, hvis et værktøj bliver væk?

Du modtager en notifikation, så snart din tracker giver besked om en ny position.
 

Kan mine medarbejdere få adgang til platformen?

Ja, du kan styre adgangen, så de rette medarbejdere har overblik over de relevante værktøjer.
 

Er der nogen garanti?

Ja, trackeren leveres med livstidsgaranti. Derudover tilbydes der kundesupport døgnet rundt.

Kontaktinformation