<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

Maskinudstillingen Maskiner under Broen vender i år tilbage med langt flere udstillere. Man kan glæde sig til både miniseminarer, live-demonstration af maskiner og uddeling af Maskinleverandørernes Innovationspris.

undefined

Hidtil har det i mange tilfælde været vanskeligt, tidskrævende og kostbart at udvikle og bruge EPD’er på tværs af de nordiske lande. Dette skal en ny aftale nu ændre på. 

undefined

Folketinget har vedtaget en ny bogføringslov – en helt ny lov, der erstatter og moderniserer den nugældende. Frank Barrit, statsautoriseret revisor og formand for BDO’s branchegruppe med fokus på håndværkervirksomheder påpeger, at en række nye krav og ændringer får allerede i dag betydning for håndværksvirksomheder.

undefined

Femern-forbindelse stiller krav til opdateringer af jernbanestrækningen, og derfor skal MT Højgaard Danmark de kommende år anlægge en ny jernbanebro mellem Lolland og Falster for Banedanmark.

undefined

Indtil for godt et par år siden stod maskiner med speciale i knusning og sortering af beton, murbrokker, asfalt og andre hårde materialer alene på menukortet hos den irske maskinproducent McCloskey, men nu udvider man sortimentet til også at omfatte neddelere til de blødere værdier, som rigtigt behandlet kan glide ind i det cirkulære kredsløb til genbrug.

Jobannoncer

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined