M12_ATB-0--App_1

WAUKEE skaber bedre overblik med det nye inspektionskamera til autobranchen

MILWAUKEE® træder ind på bilinspektionsområdet, og fremmer innovation samt produktivitet på autoværkstedet. Det gøres med lanceringen af deres nye M12inspektionskamera til autobranchen, som giver adgang i ned til 5 mm. og tydelig diagnosticering.

M12 Inspektionskameraret leverer forbedret billedkvalitet til autoteknikerne, og gør det muligt for brugerne at diagnosticere meget fine revner med høj tydelighed.

 

Med zoomfunktioner i 3 niveauer kan brugerne fokusere på interessepunkter og strømline deres inspektionsproces.Med adgang i ned til 5 mm. får brugerne den bedste adgang på begrænset plads, herunder tændrørshuller og åbninger i indsprøjtningsdyser. Det 90 cm. lange, bøjelige kabel giver fleksibilitet til at manøvrere gennem snævre områder i motorrummet. MILWAUKEE®s innovative inspektionsløsning hjælper med at spare tid på afmontering, hvilket øger produktiviteten og effektiviteten for teknikeren.

 

M12_ATB-0--App_5

 

Front- og sidekameraerne med høj opløsning og 4,3" displayet giver forbedret visning samt nemmere diagnosticering.

 

MILWAUKEE®s nye M12™ inspektionskamera er designet til autoteknikere, og har indbyggede funktioner som fagfolk kræver for at reducere nedetiden. Et kamera der kan udskiftes på stedet, skaber mulighed for nem service, mindre nedetid på bilværkstedet og højere produktivitet. Med 270° skærmrotation og en stabil placering kan teknikeren beholde en opretstående visning samt frigøre begge hænder til placering af kabler. Det medfølgende 32 GB SD-kort gør det nemt at gemme og dele billeder samt videoer, så det bliver endnu nemmere at bruge.

 

Det nye M12™ inspektionskamera til autobranchen indgår i M12™ systemet, der nu tilbyder mere end 115 løsninger.

 

Specifikationer

 M12™ inspektionskamera til autobranchen ATB-0C

 

Batteritype: Litium-ion

Batterisystem: M12™

Kamerakablets længde: 90 cm.

Kamerahovedets diameter: 5 mm.

Kamerahovedets kapslingsklasse: 67 IP

Skærmopløsning: 480 x 272 px.

Skærmstørrelse: 4,3

Billedzoom: 3x

Temperaturområde for opbevaring: -20 °C til +60 °C

Vægt med batteri: 0,75 kg. (M12 B2)

 

 

Hvis du vil vide mere om M12™ inspektionskameraet til autobranchen, kan du se videoer af det i aktion eller finde din nærmeste butik på www.milwaukeetool.dk

 

 

Kontaktinformation