M12 ventilator, Batteridrevet, Milwaukee.

Skab et sundt arbejdsmiljø med M12 ventilatoren

 

Milwaukee Tool leverer 18 V ydeevne for lufthastighed med M12 ventilatoren, den højest ydende 12 V ventilator til byggepladsen.

 

Denne alsidige, ergonomiske og personlige ventilatorløsning giver brugerne mulighed for at arbejde i et mere behageligt miljø. Med en lufthastighed svarende til 18 volt kan den kompakte køleløsning tilpasses efter forskellige situationer med en holdbarhed, der kan klare alle forhold på byggepladsen.  

 

Luftstrøm er afgørende på byggepladsen til køling, cirkulation og ventilation. Vores brugere efterspurgte en ventilator, der passer til forskellige arbejdsmiljøer. Vi kunne se, at der var brug for en innovativ løsning. Med kombinationen af luftydeevne og en række monteringsløsninger leverer M12 ventilatoren en ydeevne, der kan sammenlignes med 18 V-ventilatorer til byggepladsen, blot med større alsidighed.

 

milwaukee tekstbillede 2

 

Ventilatoren leverer ikke kun fremragende 12 V ydeevne, den har også en række indbyggede monteringsfunktioner, herunder integrerede magneter, huller til nøglesnor og kroge. Ud over de alsidige monteringsmuligheder giver 360° rotation af hovedet mulighed for ubegrænset luftgennemstrømning med minimal støj og holdbarhed til at klare forholdene på byggepladsen og daglig brug.   

 

Kompakt, holdbar og alsidig køleløsning med 18 V ydeevne.

 

Med muligheden for at tilpasse ventilatoren til forskellige situationer på byggepladsen passer den også på steder med begrænset plads grundet dens ergonomiske design. Designet gør det nemt at opbevare og flytte ventilatoren rundt på byggepladsen, samtidig med at den er nem at transportere, da den kan vendes på forskellige måder. 

 

Den nye M12™ ventilator er fuldt kompatibel med hele M12™ sortimentet, der nu omfatter mere end 95 elværktøjsprodukter, der alle drives af samme batteriplatform.

 

 

Specifikationer

 

M12 ventilator (M12 AF-0)

 

  • Luftstrømshastighed (m3/t): 680/450/300

 

  • Vægt med M12 2,0 Ah batteri: 2,2 kg.

 

Læs mere om M12 ventilatoren, se videoer af den i aktion eller find din nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

Topics: M12, Batteridrevet, Milwaukee. 

 

 

Kontaktinformation