topbillede

Rystepuder med lav vibration og perfekt finish

 

Milwaukee Tool er dedikeret til at give den professionelle tømrer, håndværker og entreprenør de nødvendige slibeløsninger til at forberede materialer på byggepladsen.

 

Med tilføjelse af den nye M18 rystepudser får brugeren en slibeløsning med klassens laveste vibrationsniveau og bedste støvopsamling, samtidig med at effektiviteten og produktiviteten på optimeres

 

Milwaukee Tool forbedrer og udvider hele tiden sit sortiment af tømrerløsninger – denne gang med lanceringen af vores nye M18 rystepudser. Rystepudseren løser frustrationer hos brugerne fra unødvendigt kraftige vibrationer, begrænsninger på grund af ledninger og ineffektiv støvopsamling.

 

 

billede 2
Lavt vibrationsniveau giver øget komfort og bedre brugerkontrol for at optimere produktiviteten
 
 
M18 rystepudseren er designet til at erstatte ledningsbaserede rystepudsere med variable hastigheder inden for 11.000-13.000 omdr./min. Den leverer klassens laveste vibration, som forbedrer komforten og kontrollen, samtidig med at brugernes træthed reduceres. Den holdbare støvpose og universalslangeadapteren reducerer rengøringstiden, og totrins-klemmesystemet gør det hurtigt og nemt at skifte sandpapiret. M18 ™ rystepudseren er udviklet til professionelle tømrere, der har brug for at levere den bedste finish og samtidig fjerne den mindste mængde materiale. 
 
 
 

Den nye M18™ rystepudser er fuldt kompatibel med hele M18™ sortimentet, der nu omfatter mere end 215 elværktøjer på samme batteriplatform. 

 

Specifikationer

 

M18™ rystepudser (M18 BQSS-502B)

 

  • Støvpose 
  • Universal støvsugeradapter 
  • Hulmaskine 
  • Sandpapirtype: Clips og velcro
  • Sandpapirstørrelse: 113 x 104 mm
  • Excenterdiameter: 1,6 mm
  • Omdrejninger pr. minut: 11.000-13.000 
  • Vægt med M18™ 5,0 Ah-batteri: 1,9 kg 

 

Leveres med 2 x M18 REDLITHIUM™ 5,0 Ah-batterier, 100 min. lader, DEK26 støvpose og 2x sandpapirer i en taske.

 

Hvis du vil vide mere om M18-rystepudseren, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk

 

Kontaktinformation