M18_FOPH-RA--App_4

Milwaukee udvider M18 FUEL QUIK-LOK systemet

MILWAUKEE fortsætter sit engagement i at øge produktiviteten og alsidigheden for fagfolk inden for landskabspleje og havearbejde med udvidelsen af M18 FUEL QUIK-LOK systemet.

Øjeblikkelig reaktionsevne og et let ergonomisk design giver brugeren forbedret produktivitet og alsidighed under arbejdet.

 

M18 FUEL motorenheden med QUIK-LOK har nu over 10 forsatser og kan bruges året rundt. Det alsidige værktøj er kompatibelt med nye forsatser, herunder kultivator, trimmersaks, hækkeklipper og blæser. Systemet anvender M18 FUEL teknologi, den mest avancerede batteriteknologi på markedet, med den bedste effekt og driftstid. Når M18 FUEL motorenheden bruges med QUIK-LOK, kan brugerne hurtigt og nemt skifte mellem alle forsatserne efter behov.

 

M18 FUEL QUIK-LOK systemet sikrer ultimativ alsidighed til en lang række opgaver.

 

M18_FOPH-CA--App_2

 

QUIK-LOK kultivator-forsats

Den nye QUIK-LOK kultivatorforsats river hård jord op under nyanlæggelse og vedligeholdelse af bede. For at øge holdbarheden har forsatsen 22 cm klinger, der er optimeret til længere levetid kombineret med et beskyttende skaft. M18 FUEL teknologien i motorenheden kombineret med optimeret gearing styrer omdrejningstallet, så det er optimalt til kultiveringsopgaver.

 

QUIK-LOK trimmersaks-forsats

Den nye QUIK-LOK trimmersaks-forsats giver brugeren mulighed for at skære med præcision og nøjagtighed. For at opnå hurtig rydning af græs og buskads anvender redskabet to 23 cm klinger og opretholder en skærekapacitet på 13 mm.

 

 

QUIK-LOK kort hækkeklipper-forsats

Den nye hækkeklipper-forsats rydder grene på op til 19 mm. Hækkeklipper-forsatsen er udstyret med et klingeværn, der forhindrer beskadigelse af klingerne og det omgivende arbejdsområde, hvilket øger brugerens produktivitet og reducerer vedligeholdelsesarbejdet.

 

QUIK-LOK blæser-forsats

QUICK-LOK blæser-forsatsen giver mulighed for hurtig, rutinemæssig rengøring af ejendomme og byggepladser med op til 14,2 m3/min. og 193 km/t. Når blæserforsatsen er monteret på motorenheden med QUIK-LOK, er den samlede længde 168 cm. Det giver brugeren ekstra tilgængelighed og større rækkevidde.

 

M18 FUEL QUIK-LOK systemet kombineret med M18 FUEL motorenheden er fuldt kompatibelt med hele MILWAUKEE M18 sortimentet, der nu tilbyder mere end 290 elværktøjsløsninger.

 

M18_FOPH-BA--App_3

 

Specifikationer 

QUIK-LOK kultivator-forsats M18 FOPH-CA

- omdr./min.: 205 RPM

- Vægt: 4,3 kg

 

QUIK-LOK trimmersaks-forsats M18 FOPH-RA

- Skærekapacitet: 13 mm

- Længde: 96,5 cm

- Slaghastighed: 0-2480 SPM

- Vægt: 2,4 kg

 

QUIK-LOK kort hækkeklipper-forsats M18 FOPH-SHTA

- Sværdlængde: 508 mm

- Skærekapacitet: 19 mm

- Længde: 105 cm

- Slaghastighed: 0-3500 SPM

- Vægt: 2,0 kg

 

QUIK-LOK blæser-forsats M18 FOPH-BA

- Lufthastighed: 0-193 km/t

- Luftmængde: 0-14,2 m3/min

- Rydningskraft: 12,2 N

- Vægt: 2,1 kg

 

Hvis du vil vide mere om M18 FUEL QUIK-LOK systemet eller finde din nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

 

Kontaktinformation