sa dasd

Milwaukee øger effektiviteten med 154 nye slibepapirer

 

OPNÅ ENDNU HURTIGERE KLARGØRING OG MONTERING AF MATERIALER MED DET SENESTE, UDVIDEDE SORTIMENT AF SLIBEPAPIRER FRA MILWAUKEE®. MAKSIMAL HOLDBARHED, NÅR DU HAR MEST BRUG FOR DET.

 

Milwaukee Tools udvidede sortiment af slibepapir fås på tværs af alle produkttyper og er optimeret til at sikre høj ydeevne og lang levetid. Med 154 nye produkter og 4 nye sæt af slibepapir kan brugerne nu drage fordel af et bredere udvalg af dimensioner, kornstørrelser og produktantal i pakken.

 

Nu kan brugerne vælge mellem 3 performance niveauer: Standard, High-Performance og PowerGrid Mesh og løse alle slibeopgaver på arbejdspladsen.

 

Brugerne kan nu løse alle opgaver og vælge mellem tre performance niveauer: Standard, High Performance og PowerGrid Mesh.

 

s adas
 

Det nye Standard-slibepapir tilbyder en perforeret finish, alox-korn (aluminiumoxid), robust rivefasthed og en halvåben kornfordeling. Det giver brugerne et økonomisk, robust valg, der er ideelt til blødt træ, hårdt træ, maling og metal.

 

High-Performance-slibepapiret går et skridt længere, og tilbyder en lettere og mere fleksibel papirbagside samt stearate belægning (støvafvisende). Det sikrer mindre tilstopning af papiret, bedre materialefjernelse og mere holdbar finish af højere kvalitet. Perfekt til krævende opgaver, der let tilstopper papiret, samt alt vigtigt forberedelses- og finisharbejde på malede, pudsede og lakerede overflader.

 

Det støvfrie PowerGrid Mesh-slibepapir leverer kraftfuld og imponerende 99 % støvfri slibning og høj ydeevne. Bagsiden med åbent net øger ydeevnen og giver en aggressiv fjernelse af materialer. Brugerne kan drage fordel af mindre tilstopning og støvophobning – og dermed få en langtidsholdbar finish af høj kvalitet. Med et ikke-specifikt hulmønster opnår brugerne hurtig justering og universel kompatibilitet med MILWAUKEE® og andre konkurrerende værktøjer. Denne serie er det ideelle, universelle valg til fjernelse af vanskelige materialer og støvfri finslibning på ethvert materiale. PowerGrid Mesh-papiret er enormt nemt at rengøre og genbruge, samtidig med at det har 3x længere levetid end almindeligt sandpapir.

 

Kontaktinformation