M18_DBSC--App_6

Milwaukee leverer op til seks gange hurtigere ladetid med den nye M18 multilader

MILWAUKEE introducerer den nye M18™ multilader med to porte. Den forbedrede ladetid vil give brugerne højere produktivitet, når de bruger denne nye lader med minimal nedetid mellem opladningerne.

Sammenlignet med en standardlader oplades M18 Redlithium batterierne to gange hurtigere, M18 high output batterierne oplades op til fire gange hurtigere, og det nye M18 Redlithium Forge 6,0 AH oplades op til seks gange hurtigere. Det betyder, at M18 Forge 6,0 AH batteriet oplades til 80% på kun 15 minutter.

 

Multiladerens design maksimerer funktionaliteten for brugerne. M18™ multiladeren med to porte er udstyret med REDLINK™ intelligens, der gør det muligt for laderen og batteriet at kommunikere for at opnå optimal ladehastighed og effektivitet.

 

For ekstra brugervenlighed og alsidighed har multiladeren køleventiler, en indikator for ladetilstand og et beslag på bagsiden, der giver mulighed for alsidig placering. M18™ multilader med to porte kan lade to M18™ batterier samtidigt, op til 6 gange hurtigere end en standardlader.

 

 

Milwaukees mest intelligente lader, der leverer effektiv strømfordeling og maksimal ladehastighed for optimal effektivitet og produktivitet.

 

Lanceringen af den nye M18™ multilader giver brugerne mulighed for opladning med høj hastighed for øget produktivitet og demonstrerer MILWAUKEE®s fortsatte engagement i at udvikle batteridrevet teknologi og revolutionere byggepladserne.

 

Multiladerne er MILWAUKEE®s hurtigste ladere. De er fuldt kompatible med alle produkterne i M18™ serien, hvor der nu er mere end 290 elværktøjsløsninger.

 

M18_DBSC--App_1

 

Specifikationer

M18™ multilader med to porte

M18 DBSC

 

- Batteritype: Litium-ion

- Batterisystem: M18™

- Ladehastighed: 18 Ah

- Ladetype: Samtidig

- Porte: 2x M18™

- Kan vægmonteres

- Vægt: 2,5 kg

 

Hvis du vil vide mere om M18™ multiladeren med to porte, eller hvis du vil finde den nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

 

Kontaktinformation