L4_RLEPB-301--App_5

Milwaukee introducerer banebrydende høretelefoner til byggepladsen

MILWAUKEE® præsenterer med stolthed sin seneste innovation, der er skræddersyet til kravene på byggepladsen. De helt nye USB genopladelige høretelefoner med Bluetooth® er certificeret i henhold til EN 352 for optimal beskyttelse af hørelsen, og har fremragende lyd.

L4_RLEPB-301--Hero_1

 

En revolution inden for sikkerhed og brugervenlighed på byggepladsen

 

I miljøer, hvor støj er en konstant trussel for hørelsen, er vores REDLITHIUM™ høretelefoner til byggepladsen en meget omfattende løsning. Høretelefoner beskytter mod uoprettelige høreskader, men løser også udfordringerne med unødvendigt høj beskyttelse. Unødvendigt høj beskyttelse giver udfordringer ved f.eks. nedsat opmærksomhed over for omgivelserne, kommunikation og risiko for blokering af kritiske advarselssignaler, herunder alarmer eller advarsler om en kollega i nød.

 

Øg sikkerheden på byggepladsen med Milwaukee Redlithium høretelefoner med Bluetooth

 

Øget opmærksomhed på byggepladsen

 

Høretelefonerene er udstyret med vores avancerede opmærksomhedsfunktion. Denne funktion filtrerer kraftig støj over 82 dB samtidigt med, at du kan holde kontakten med lydene fra dine omgivelser. Med et enkelt klik på den venstre høretelefon aktiveres tilstanden, så du problemfrit kan holde forbindelsen til dine omgivelser. Du kan nemt besvare opkald og kommunikere med kolleger ved hjælp af den integrerede mikrofon i højre høretelefon, mens beskyttelsen opretholdes.

 

Uovertruffen ydeevne med REDLITHIUM™ teknologi

Høretelfonerne forsynes af vores REDLITHIUM™ 3,0 batteri, har en imponerende driftstid på 10 timer og et etui med kapacitet på op til 70 timer, hvilket giver syv fulde opladninger på et enkelt batteri.

Problemfri tilslutning og brugervenlige funktioner

Høretelefonerne er designet med alsidighed i tankerne og er kompatible med forskellige personlige værnemidler, der bæres på hovedet, bl.a. hjelme, sikkerhedshjelme, briller og ansigtsskærme. Med Bluetooth® forbindelse får du problemfri lydforbindelse til din enhed. Sættet indeholder udskiftelige ørepropper med to SNR-niveauer, skum med 32 dB og silikone med 26 dB. Det sikrer en personlig pasform for maksimal komfort og beskyttelse. Låget på etuiet indeholder brugervejledningen og giver hurtig adgang, mens LED indikatorerne på ørepropperne og batteriporten viser deres opladningsstatus med grønne, gule eller røde lys.

 

Kort sagt tilbyder MILWAUKEE® REDLITHIUM™ høretelefoner til byggepladsen en suveræn kombination af sikkerhed, opmærksomhed, brugervenlighed og kompatibilitet, der ud over beskyttelse af din hørelse giver dig en lang række muligheder.

 

Produktbeskrivelse

USB genopladelige høretelefoner med Bluetooth® 4933478750

 

Udskiftning af øreprop med dobbelt lag

- 5 ekstra par memoryskum-ørepropper L 4932493359

- 5 ekstra par memoryskum-ørepropper M 4932493360

- 5 ekstra par memoryskum-ørepropper S 4932493361

 

Ekstra øreprop, silikone

- Ekstra øreprop silikone S 4932493364

- Ekstra øreprop silikone M 4932493363

- Ekstra øreprop silikone L 4932493362

 

Hvis du vil vide mere om de USB genopladelige høretelefoner, kan du se videoer af dem i aktion eller finde din nærmeste butik på www.milwaukeetool.dk

 

Kontaktinformation