x1000w-M18_SIC30-0--App_1

Milwaukee® udvider med nyt skarpt inspektionskamera

 

MILWAUKEE® fortsætter med at udvide deres modulære rørinspektionssystem og inkluderer nu M18™ kloakinspektionskamera på 30 m.

 

DET KOMPAKTE OG LETTE DESIGN ER FREMSTILLET TIL AT KUNNE KLARE HYPPIGT BRUG I OMRÅDER MED BEGRÆNSET PLADS. DERUDOVER ER DEN UTROLIG NEM AT TRANSPORTERE OG OPBEVARE.

 

Som den første fleksible rulle tilføjet til systemet, er den konstrueret til at navigere gennem snævre sving og fælder. Den kan sammenkobles med M18™ SIC60, M18™ SIC36 og M18™ SIC36SC for at tilbyde de nødvendige størrelser til enhver situation. Den er designet med funktioner, der gør det nemt at skifte mellem rullestørrelser. Rørinspektionssystemet har branchens klareste billede, hvilket gør det muligt at se mere i afløbsledninger og du får dermed de nemmeste inspektioner.

 

x1000w-M18_SIC30-0--App_4

 

M18™ kloakinspektionskameraet har en 30 m lang, 9,5 mm tyk skubbestang, som giver nemmere rækkevidde af længere strækninger. Derudover er den fleksibel nok til at løbe gennem 50 mm 90°-bøjninger, så du får den bedste manøvredygtighed i små rør.

 

Værtøjet er kompatibelt med bærestroppen og aftagelige rygsækstropper, så den har de bedste transportmuligheder.

 

x1000w-M18_SIC30-0--App_7

 

Det selvjusterende hoved på det højtopløselige 25 mm 1080p HD MILWAUKEE® rørinspektionskamera fanger branchens klareste billede under live streaming, billeder og videoer.

 

”Kameraet har evnen til at zoome digitalt op til 4 gange og optimere lysudgangen inde i rør. Dermed kan teknikere se mere i afløbsledninger end nogensinde før.”

 

Med dette værktøj får man enestående systemfleksibilitet, da M18™ REDLITHIUM™ batterier forsyner M18™ 500 GB kontrolhubben rullerne, opbevarer optagelser og skifter let mellem rullestørrelser. Med kameraet er der mulighed for at oprette og dele tilpassede fotos og videoer fra M18™ trådløs skærm, direkte fra en tablet eller mobil enhed.

 

Dette MILWAUKEE® kloak kamera er udstyret med ONE-KEY™ teknologi, branchens største Bluetooth®-fællesskabs-sporenetværk. Brugere kan spore, administrere og sikre rørinspektionssystemet fra deres mobile enhed. Derudover kan du med ONE-KEY™ fjernlåsningsevne forhindre manipulation, hvis du mister det eller det bliver stjålet.

 

Det nye M18™ kloakinspektionskamera er fuldt kompatibelt med hele M18™ serien, der nu tilbyder mere end 255 elværktøjsprodukter drevet af samme batteriplatform.

 

Specifikationer - M18™ inspektionskamera til kloak 30 m

 

  • Batteritype: Lithium-ion
  • Batterisystem: M18™
  • Kamerakabel længde: 30 m
  • Kamerahoved diameter: 25 mm
  • Kamerahoved beskyttelsesklasse: IP67
  • Kameraopløsning: 1080 px
  • Fuldt indkapslede hjul
  • Intern lagringskapacitet: 500 GB SSD
  • Vægt med batteri: 16,5 kg

 

Hvis du vil vide mere om det hydrauliske M18™ inspektionskamera til kloak 30 m, kan du se en video af den i aktion nedenunder, eller finde din nærmeste forhandler.

 

 

 

 

Kontaktinformation