x1000w-M18_HSFSM-122--App_1

Milwaukee® præsenterer ny afløbsrenser med den bedste ydeevne

 

MILWAUKEE® driver innovationen ved at tilbyde muligheden for at fjerne tilstopninger i flere afløb med større kapacitet. Det gøres ved hjælp af den nye M18™ fleksibel afløbsrenser.

 

DEN HØJTYDENE M18™ FLEKSIBEL AFLØBSRENSERS BRUGERTILPASSEDE DESIGN INKLUDERER VARIABEL HASTIGHED FRA 600 - 2200 OMDREJNINGER PR. MINUT. DERUDOVER HAR DEN EN HOLDBAR ELEKTRONISK FODPEDAL, SOM GIVER MERE KONTROL.

Afløbsrenseren er en bærbar løsning med kraft til at udføre flere opgaver på en enkelt opladning. Afløbsrenseren er optimeret til effektivt at fjerne fedt og kalkaflejringer i rør. Det nylonbelagte 8 mm kabel med universel fæste passer til og kan bruges med de fleste almindelige monteringshoveder. Dette værktøj er den ideelle løsning til at klare tilstopninger i køkkenvaske, gulvafløb, toiletter og hovedledninger.

 

x1000w-M18_HSFSM-122--App_3

 

M18™ fleksibel afløbsrensers brugertilpassede design inkluderer en variabel hastighedsjustering, en holdbar elektronisk fodpedal for mere kontrol og en mekanisk kobling, der beskytter kablet under brug. Den delvist lukkede tromle muliggør indfangning af snavs og nem adgang til rengøring af kablet og reparation i felten. Teleskophåndtaget sammen med det holdbare understel giver brugerne den bærbarhed, der er nødvendig for nem transport til og fra arbejdspladsen. Med kraft til at udføre flere opgaver på en enkelt opladning kan
M18™  fleksibel afløbsrenser fjerner op til 23 m af kalkaflejringer, når den bruges sammen med det medfølgende M18™ REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah batteri. Med tilføjelsen af ONE-KEY™ kan brugere spore, styre og kontrollere M18™ afløbsrenseren gennem ONE-KEY™ -appen.

 

” M18™ fleksibel afløbsrenser med kapacitet til at fjerne tilstopninger i rør med en diameter på 32 mm - 110 mm og en længde på op til 23 m. ”

 

M18™ fleksibel afløbsrenser er en del af M18™ systemet, der nu tilbyder mere end 250 elværktøjsløsninger.

 

Specifications - M18™ fleksibel afløbsrenser

  • Batteritype: Lithium-ion
  • Batterisystem: M18™
  • Kabellængde: 23 m
  • Kabeldiameter: 8 mm
  • Rørdiameter: 32 - 110 mm
  • Tomgangshastighed: 600 - 2200 omdrejninger pr. minut
  • Terrængående hjul
  • ONE-KEY™
  • Vægt med batteri: 29.5 kg 

 

Leveres med 2 M18 HB12 batterier og 1 M12-18 FC lader.

 

For at få mere information om M18 fleksibel afløbsrenser, se videomateriale af den i aktion nedenunder, eller find din nærmeste butik.

 

 

 

Kontaktinformation