nytagdækning

Ny tagdækning i stål fra Areco sikrer høj bæredygtighed

Areco tagprofiler er enkle at montere, holder i op til 100 år og er 100% genanvendelige

 

Areco2

 

Nu kan man gå til stålet og få en miljøvenlig tagdækning, som i kraft af en levetid på op til 100 år sikrer en høj grad af bæredygtighed – og kan genanvendes 100%. Netop den ekstra lange holdbarhed betyder, at der med stålprofiler på taget ikke skal bruges andre materialer, energi eller andre ressourcer fra naturen i mange år frem. Stålpladerne er lette og stærke – det reducerer belastning og slid.

 

Stål kan genbruges 100%

Bæredygtigheden understreges af stålpladernes høje genanvendelighed: Ved nedrivning kan pladerne f.eks. flyttes til en anden bygning eller genbruges i interiør eller møbler. Stål har samtidig den store fordel, at det kan omsmeltes uden at miste kvalitet eller styrke. Derfor er stål det materiale i verden, der genanvendes allermest.

 

Areco6

 

Idéel til flere typer byggerier

Stålprofiler fra Areco bruges ved stadig flere byggerier som alternativ til den traditionelle bånddækning. Easy-Click pladerne, som fås i 5 forskellige farver, er uden synlige skruer og enkle at montere. Samtidig sikrer overfladebehandlingen mod korrosion, så taget bevarer sit udseende under skiftende vejrforhold.

 

De klare fordele ved denne type tagdækning betyder, at Areco også vælges til større byggerier. Blandt andet af boligselskabet Alfabo til 25 almene boliger i Ansager ved Varde. Byggeriet med både 2-etagers dobbelthuse og étplans rækkehuse vil være klar til indflytning i 2021.

 

Et bæredygtigt valg

Overfladebehandlingen med den miljøvenlige GreenCoat Pro maling gør stålprofilerne til et bæredygtigt valg med høj slidstyrke, vejrbestandighed og lavt ressourceforbrug.

 

Easy-Click pladerne er op til 12,5 meter lange og enkle at montere. Leveres i fixmål tilpasset det enkelte projekt – og i 2 designs med eller uden designspor. Kan lægges på tage med hældning helt ned til 8°.

 

Kontaktinformation