<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
left
Andre nyheder
undefined

Den nakkemonterede overtryksrespirator fra CleanSpace Respirators er let og enkel at bruge. Og så leverer den kun den mængde luft, der er brug, hvilket forlænger batteritiden.

undefined

Byggefirmaet Log Ladies nøjes ikke blot med at tilbyde klassiske tømrer- og snedkeropgaver, men yder en aktiv indsats for at få flere kønsminoriteter og kvinder ind i håndværksfagene og byggebranchen.

undefined

Den grønne vej var banet for de nominerede i kategorien ’Årets Varevogn’ til bil- autobranchens prestigefulde prisuddeling Auto Awards 2022. Begivenheden er netop afholdt i Cirkusbygningen i København efter en offentlig afstemning, hvor 65.453 stemmer tikkede ind på de nominerede i 25 award kategorier. Optællingen blev varetaget af de to statsautoriserede revisionsselskaber KPMG & Christensen Kjærulff.

undefined

Der findes mange spændende nye varevogne, kassevogne og pick-up’s, der kan få dig fra A til B og som har en masse pladskapacitet til dit værktøj og dine materialer, men Mika Hamalainen fra firmaet Bott-Danmark mener, at der er mange håndværksfirmaer, som ikke kender fordelene ved en professionel bilindretning.

undefined

Bosch lancerer tre nye 18V-værktøjer i sin Biturbo-serie af batteridrevne værktøjer til fagfolk. De nye værktøjer: vinkelsliber, borehammer og bajonetsav er udviklet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

right