<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Stark opkøber tyske Saint Gobain Building Distribution
Stark opkøber tyske Saint Gobain Building Distribution

Stark opkøber tyske Saint Gobain Building Distribution


Med opkøbet af den tyske byggemateriale-virksomhed Saint Gobain Building Distribution Deutschland GmbH vokser Stark Group nu til dobbelt størrelse.

Stark Group opererer allerede med 186 afdelinger fordelt over Norden, og nu kan man således tilføje 220 nye afdelinger og ca. 5000 ansatte, hvilket er over en fordobling af koncernens hidtidige størrelse. Administrerende direktør i Stark Group, Søren P. Olesen fortæller i den forbindelse:

 

- Det er en milepæl for Stark Group, hvor vi nu træder ind på Europas største marked for byggematerialer. Vi ser en konsolidering i markedet og udnytter de muligheder, der opstår, når det kan skabe værdi for vores ejere og kunder.

 

Saint Gobain Building Distribution er en af de største aktører på det tyske marked inden for salg og distribution af byggematerialer. Ifølge Søren P. Olesen er der en række ligheder mellem Stark Group og Saint Gobain Building Distribution.

 

 

- Med denne tyske udvidelse, som fordobler vores størrelse, så har vi mulighed for at skabe masser af synergier og giver adgang til en helt ny kundebase, hvilket vi ikke kunne lade gå fra os i en konkurrencepræget og volumendrevet industri, siger Søren P. Olesen og fortsætter:

 

- Vi har en klar strategi med det primære fokus at betjene byggebranchens professionelle kunder, hvor vi kan levere byggematerialer til konkurrencedygtige priser, hvor og hvornår, der er brug for dem. Derudover kan vi gennem vores servicekoncept tilføre ekstra værdi til vores kunders forretning – her er det vigtigt både at have økonomiske muskler og lokal tilstedeværelse, så vi fortsat kan hjælpe vores kunder bedst muligt.

 

Aftalen om at købe Saint Gobain Building Distribution skal godkendes af relevante konkurrence-myndigheder, hvilket forventes gennemført senest i andet halvår af 2019.