<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> sundolitt

Sundolitt

  - a business built on air

 

Fremragende isolering og beskyttelse

I 50 år har Sundolitt leveret EPS – ekspanderet polystyren – til det danske marked. På moderne fabrikker producerer vi isoleringsmateriale til byggebranchen samt emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt til teknisk industri.

Vore isoleringprodukter markedsføres under varemærket Sundolitt

 

Forretningsidé

Vores primære fokus er at skabe funktionelle løsninger der opfylder kundernes krav. Vort mål er gennem professionel rådgivning og design samt ved hjælp af vor moderne produktion at levere færdige produkter der sikrer innovative løsninger.

Miljøhensyn prioriteres højt, når vi udvikler produkter, der er skræddersyet til at opfylde kundernes behov.

 

Download brochurer

Tilfreds bygherre

Tilfreds bygherre

Bygherre roser Sundolitt KUB og udtaler: ”Tidsplanen kunne holdes med det stabile og let håndterbare system og montagen var enkel.” Bygherren for det flotte byggeri i Hjørring...

Nu er turen kommet til isolering af facaden

Nu er turen kommet til isolering af facaden

Når det kommer til energirenovering har nogle husejere allerede plukket de lavest hængende frugter i form af radiatorventiler, vinduer og døre. Nu er turen kommet til facadern...

Isolering er en nem og driftsikker vej til energibesparelser

Isolering er en nem og driftsikker vej til energibesparelser

Sundolitt A/S er gået imod frygten for, at man kan overisolere – og har bygget et prøvehus for at bevise, at man let og uden videre teknologi kan reducere energiforbruget betragteligt.

Sundolitt RadonSafety - se reference

Sundolitt RadonSafety - se reference

Sundolitt har haft fornøjelsen af at være leverandør af isolering til Ny ALDI i Holbæk . Leverancen bestod blandt andet af Sundolitt RadonSafety plader.

Sundolitt Climate®

Sundolitt Climate®

Sundolitt Climate® er en mere effektiv EPS isolering, hvor der som noget nyt er tilsat grafit, der opsuger infrarød stråling. 

sundolitt

Sundolitt

 40 år har Sundolitt leveret EPS – ekspanderet polystyren – til det danske marked. På moderne fabrikker producerer vi isoleringsmateriale til byggebranchen samt emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt til teknisk industri.

 

Vore isoleringprodukter markedsføres under varemærket Sundolitt. De emballageløsninger vi tilbyder i EPS markedsføres under varemærket Sunpack.

Kontaktinformation
Sundolitt
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf:70 11 10 20
Web:
Email:   danmark@sundolitt.com