<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> sika footwear

SIKA FOOTWEAR

 

 

Arbejdsfodtøj er en tillidssag! Brugernes sikkerhed og arbejdsevne er direkte afhængig af vores evne til at levere. Og med over 140 års erfaring kan du sove roligt om natten velvidende, at du har branchens førende fagfolk på sagen.

Hos Sika Footwear udvikler, producerer og leverer vi fodtøj til det arbejdende folk. Fra sygeplejersken med 12-timers vagten til entreprenøren, der bygger veje og broer. Behovene varierer, men der gælder det samme for dem alle: Fodtøjet skal både passe til fødderne og til det arbejde, der udføres!

Sika Footwear er en dansk virksomhed, som tog sine første spæde skridt i 1870. Ikke at alder i sig selv er lig med kvalitet, men det er svært at argumentere imod 145 års indsigt og finpudsning. I dag bruger vi den viden til at udvikle vores egne produkter fra bunden samt udvælge og markedsføre de absolut bedste mærker på markedet.

Ja, vi ved en del om fodtøj hos Sika Footwear. Men for os er det lige så vigtigt at lytte til dem, der rent faktisk skal bruge skoene i dagligdagen. Derfor udvikler vi vores egne produkter i tæt samarbejde med brugerne, for det er i sidste ende deres mening, der tæller. Så uanset, om det betyder en ekstra skridhæmmende sål eller endnu bedre komfort, så går vi den ekstra mil. Fælles fodslag skaber nemlig de bedste resultater.

Vælger du Sika Footwear får du med andre ord hele pakken og er i øvrigt garanteret service lidt ud over det sædvanlige. Hurtig og sikker levering, kompetent rådgivning og salgsfremmende marketing-support er bare et par af de fordele der gør, at du kan være et skridt foran og sikre tilfredse kunder og medarbejdere!

Fælles fodslag på TUN BYG

Fælles fodslag på TUN BYG

SIKA Footwear A/S har netop overtaget deres danske konkurrent Brynje, og på Tun Byg laver virksomhederne for første gang en fælles præsentation

SIKA og Brynje under samme tag

SIKA og Brynje under samme tag

Der var godt fyldt op på SIKA’s stand på Tun-Byg

sika-footwear

Sika Workwear

Hos Sika Footwear udvikler, producerer og leverer vi fodtøj til det arbejdende folk. Fra sygeplejersken med 12-timers vagten til entreprenøren, der bygger veje og broer.

Behovene varierer, men der gælder det samme for dem alle: Fodtøjet skal både passe til fødderne og til det arbejde, der udføres!

Kontaktinformation
Sika Footwear A/S
HI-Park 301
DK-7400 Herning
Tlf:+45 9721 1911
Web:
Email:   sika@sika-footwear.dk