PLATFORM.AS

 

Arbejdsplatforme, byggehejs, læssemaskiner, mv. til byggerier i hele landet. Skræddersyede løsninger, der skaber perfekte rammer for håndværkere på bygge- og renoveringsopgaver. 

 

Hos Platform.as hjælper vores salgskonsulenter og projektledere dig med at sætte platforme og hejs sammen til løsninger, der bedst muligt understøtter din specifikke opgave, og tager højde for alle de faktorer, der er i spil, når du skal bygge eller renovere i højden.

 

Vores dygtige og servicemindede montører og chauffører er alle erfarne i at montere et utal af forskellige løsninger - præcis som de aftales. De er, sammen med resten af vores organisation, din garanti for, at arbejdsplatformene og hejsene spiller optimalt sammen med de øvrige aktiviteter på byggepladsen - og bidrager positivt til den samlede projektøkonomi.

 

Bag Platform.as står et ungt team med en klar filosofi om at være de absolut bedste, når det kommer til mobile arbejdsplatforme.

 

Platform.as er kendetegnet ved et stort fokus på service, kvalitet og sikkerhed. Derfor er vi også DRA-certificeret, så vi kan dokumentere, at vores materiel og arbejdsprocesser lever op til gældende krav og standarder! 

 

ARBEJDSPLATFORME SKABT TIL BYGGERI

 

Det traditionelle stillads har fundet sin afløser. Den mobile arbejdsplatform giver byggevirksomhederne stor fleksibilitet, sundt arbejdsmiljø og langt større sikkerhed.

 

Danske byggevirksomheder har fået øjnene op for de indlysende fordele, som den mobile arbejdsplatform tilbyder og derfor er efterspørgslen eksploderet. Når der skal mures ydervægge, sættes altaner op eller facaderenoveres, vælger flere og flere at udføre arbejdet fra en mobil arbejdsplatform.

 

”Vi kan mærke en stor interesse fra vores kunder, fordi platformen tilpasser sig opgaven og ikke omvendt. Med en platform, der er skræddersyet i bredden og i højden har vores kunder det mest optimale udgangspunkt for at løse deres opgave effektivt, sikkert og ergonomisk korrekt.”, siger Casper Knudsen, direktør i Platform.as

 

Vil du vide mere? Lad os kontakte dig.

 

Skræddersyede platformsløsninger

 

Arbejdsplatforme kan opstilles og specialbygges på rigtig mange forskellige måder. Og en lang række af ekstraudstyr kan integreres i vores platformsløsninger, hvilket igen tilfører en masse nye muligheder.

 

Vi forsøger hele tiden at optimere på den måde, vi projekterer og monterer vores arbejdsplatforme, så vi kan nå bredere ud med vores løsninger, effektivisere brugen af arbejdsplatformene og højne kvaliteten af vores arbejde. Og ikke mindst tilbyde vores kunder nye og attraktive måder at benytte arbejdsplatforme på.

 

Hent-produktkatalog-billeder-900x900-7

>> Hent produktkataloget.