<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> outercore

Outercore ApS

Outercore ApS er et selskab, som producerer isolerende løsninger til nybyg og til renovering.

 

 

 

 

 

 

 

Med et innovativt design med funktionalitet i tanke, er der blevet udviklet en løsning imod træk, kulde og fugt i huse. Vinduesrammer som er enkle at tilrette, enkle og opsætte og enkle at indsætte vinduer i.

 

Man behøver ikke at være uddannet tømrer for at opsætte denne besparende løsning, men vi Outercore ApS giver selvfølgelig den hjælp der behøves.

 

Ingen kuldebroer og genhusning med ny vindues- og dørkassett

Ingen kuldebroer og genhusning med ny vindues- og dørkassett

Outercore er løsningen, hvis lejlighedens beboere ikke skal genhuses under renoveringen. Dertil kommer, at det er hurtigt, rentabelt og godt for både inde- og udeklima. Tekst ...

Ny Vindueskassette fra Outercore

Ny Vindueskassette fra Outercore

Med hjælp fra aktører i byggebranchen og industrien er det lykkes Outercore at fremkomme med en helt ny metode for montage af vinduer i såvel renoveringsopgaver som i nybyggeri.

outercore


Outercore ApS er et selskab, som producerer isolerende løsninger til nybyg og til renovering. Med et innovativt design med funktionalitet i tanke, er der blevet udviklet en løsning imod træk, kulde og fugt i huse.

Kontaktinformation
Outercore
Wichmandsgade 5F st. th.
5000 Odense C
Tlf:+45 40 94 44 11
Web:
Email:   info@outercore.dk