<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> modulsystem

Modul System

Vi får din varevogn til at fungere bedre

 

Hos Modul-System forvandler vi din tomme varevogn til en fuldt funktionsdygtig servicebil.

Vi tilbyder en komplet service til opbygning af køretøjet, som ud over indretning af varevognen kan omfatte vognbunde og beklædning, elektriske systemer, invertere, bildekoration m.m.

 

 

 

 

 

En lettere dagligdag - Transport

En lettere dagligdag - Transport

Hurtig adgang er nøgleordet, når en servicevogn skal indrettes – værktøj og materialer skal altid være lige ved hånden, så man ikke skal bruge unødig tid.

Altid lige ved hånden

Altid lige ved hånden

E3 skufferne fra Modul-Systems HH er den nye generation af storrumsskuffer til servicebiler og mobile værsksteder.

Varevognens byggeklodser  

Varevognens byggeklodser  

Modulære indretningsløsninger til servicebiler er vejen frem, når der både skal tænkes på økonomi, fleksibilitet, øget nyttelast og ikke mindst miljøet ifølge Modul-System.

modulsystem

HH Modul System

Modul-System er verdens førende producent af modulære indretningsløsninger til servicebiler. Hovedkontoret ligger i Sverige, og vi har 10 datterselskaber i Europa og Asien. Derudover har er vi et verdensomspændende netværk af samarbejdspartnere, og produkterne sælges i 50 lande i hele verden. Modul-System indgår i Lifco-koncernen, som er noteret på den svenske børs.

Kontaktinformation
HH Modul System
Midtager 28
2605 Brøndby
Tlf:70 25 21 60
Web:
Email:   info@modul-system.dk