Tømrer- og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS

 

 

Erfaring og kvalitet

En stor kærlighed til håndværket og en grundlæggende fornemmelse for kvalitet, har siden været grundstenen hos Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS.

 

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1976, og det har lige fra starten været vigtig for os at levere et unikt og solidt stykke håndværk. I dag er vi ca. 30 ansatte - og kvaliteten går vi stadig ikke på kompromis med.

 

I dag beskæftiger Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS sig med alle slags opgaver - store som små. Virksomheden tæller blandt sine kunder alt lige fra private husstande til offentlige erhvervsvirksomheder og institutioner, samt forsikringsselskaber.

 

Med så mange år i branchen er der næsten ikke det, vi ikke har prøvet. Men vi er aldrig bange for at påtage os nye opgaver - faktisk er nye udfordringer en spændende del af vores arbejde.

 

Alt inden for faget

For Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS er ingen opgave for stor eller lille. Virksomheden beskæftiger sig med alt inden for tømrer- og snedkerfaget og indgår både i fag-, hoved- og totalentrepriser.

 

Som hoved- og totalentreprenører er det naturligvis vigtigt med gode og loyale samarbejdspartnere. Og det har vi! Mange har vi samarbejdet med helt fra staren, og vi ved, at de fuldt ud lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Det er altid vigtigt, men måske især i en branche som vores, som ikke altid er kendt for sin store troværdighed.

 

Vi har gennem tiderne været involveret i mange spændende projekter. Blandet andet var vi med til at opføre Greve Midtby og udførelsen af Egedalscentret, ligesom vi har stået for opførelsen af en lang række institutioner og børnehaver i Greve Kommune i fagentreprise.

Håndværkerens viden skal respekteres

Håndværkerens viden skal respekteres

Jeppe Jepsen fra Tømrer- og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS oplever en tendens, hvor folk kun har fokus på det nye køkken eller den flotte terrasse, fremfor de grundlæggende elementer i et sundt og godt hus

jeppejepsen

Jeppe Jepsen ApS

For Tømrer - og snedkerfirmaet Jeppe Jepsen ApS er ingen opgave for stor eller lille. Virksomheden beskæftiger sig med alt inden for tømrer- og snedkerfaget og indgår både i fag-, hoved- og totalentrepriser.

Kontaktinformation
Jeppe Jepsen ApS
Mosede Strandvej 36
2670 Greve
Tlf:43 60 03 39
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555