<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> j franks liftservice

J. Franks liftservice

 

Når maskinen går ned, og arbejdet går i stå, skal der handles hurtigt. Derfor er J. Franks Liftservice rustet til at klare de fleste eftersyn og reparationer på stedet.  Tekst af Pernille Christiansen. Publiceret online 22/04-2014

Vi kender den alle sammen. Magtesløsheden, der melder sig, når vores arbejdsredskaber sætter ud. Men med J. Franks Liftservice er hjælpen lige på trapperne.

- Vi tilbyder service og reparationer af alle slags entreprenørmaskiner direkte fra vores ekviperede servicebiler. Det handler om at optimere økonomiske og tidsmæssige besparelser uden at der gås på kompromis med kvaliteten, understreger direktør Jørn Frank.

Ekviperede servicebiler tager hånd om det meste
J. Franks Liftservice råder over tre servicebiler, der er klar til udrykning døgnet rundt alle ugens dage. Og hvis ingen af servicebilerne befinder sig i omegnen, når kunden ringer, kan samarbejdspartnere fra hele landet støde til, så hjælpen altid ankommer inden for et par timer. Dermed klares årseftersyn og reparationer i et snuptag og helt uden en tur forbi værkstedet.

- Årseftersyn kræver typisk afprøvning og gennemgang af maskinen på arbejdspladsen, så her er det helt essentielt, at vi kan rykke ud. Derudover er servicebilerne rustede til de fleste reparationer af teleskoplæssere, minigravere, kraner, materialehejse og gravemaskiner, forklarer Jørn Frank.

Han understreger, at servicebilerne tit og ofte kaldes ud til maskiner, der er gået ned på grund af elproblemer, ligesom de bruges dagligt til reparation eller direkte fremstilling af nye hydraulikslanger.

Intet arbejde går i stå
Er der tale om større reparationer sker det som regel på nærliggende værksteder. Her kan J. Franks Liftservice være behjælpelig med bugsering af den beskadigede maskine samt leje af midlertidige redskaber, der er nødvendige for at arbejdet kan fortsætte.

- Vi kan risikere at mangle reservedele, som skal bestilles hjem fra udlandet. Dermed trækker behandlingstiden ud, og det bliver nødvendigt for kunden at leje en maskine i mellemtiden. I sådanne tilfælde kan vi trække på vores underleverandører og sikre den bedste og billigste liftleje hos nogle af landets førende udlejere, forklarer Jørn Frank.

Garanti for høj standard
Både reparationer og årseftersyn er godkendt af Liftkontrolordningen, som er en frivillig værkstedskontrol, der udføres i samarbejde med Liftgruppen og Teknologisk Institut. Det betyder, at 5 % af det udførte arbejde tjekkes efter i sømmene for at sikre, at det lever op til gældende lovkrav.

- I 2010, 2011, 2012, og 2013 modtog vi en tilfreds smiley fra Liftkontrollen, så det er med god samvittighed, at vi kan garantere vores kunder et fejlfrit stykke arbejde, understreger Jørn Frank og tilføjer, at brugere af mandskabslifte har krav på høj sikkerhed under deres arbejde, hvilket Liftkontrolordningen er den bedste garanti for.

- Derudover er vi medlem af BYG Garantiordningen, hvormed vi kan tilbyde alle vores kunder 5 års garanti på det udførte stykke arbejde. Dette er uden ekstra omkostninger for kunden og giver sikkerhed for udbedring af fejl på helt op til 100.000 kroner, forklarer Jørn Frank.

Telefonisk rådgivning til alle
Hos J. Franks Liftservice er man af den overbevisning, at alle har ret til kvalificeret service. Derfor kan enhver uden omkostninger ringe ind ugen rundt og modtage telefoniske rådgivning.

- Ofte er det blot småjusteringer, der skal til for at få maskinen op at køre igen. En knap, der skal trykkes i bund, eller et håndtag, der skal drejes. Derfor forsøger vi altid først at løse problemet over telefonen, så vi sparer kunden for unødvendige omkostninger, afslutter Jørn Frank.

Service & reparation af entreprenørmaskiner - J. Franks Liftservice

Service & reparation af entreprenørmaskiner - J. Franks Liftservice

Brugere af mandskabslifte har krav på den størst mulige sikkerhed under deres arbejde. Derfor er der indført et lovpligtigt årligt kontroleftersyn af mandskabslifte

Årseftersyn af lifte - J. Franks Liftservice

Årseftersyn af lifte - J. Franks Liftservice

Det er lovpligtigt som ejer af få udført årseftersyn på sine lifte og løfteredskaber – på lige fod med et bilsyn. J. Franks Liftservice har i de sidste ti år været godkendt værksted af Liftgruppen, som hører under Arbejdstilsynet og må således udføre det årlige sikkerhedseftersyn.

Liftkontrol - din sikkerhed - J. Franks Liftservice

Liftkontrol - din sikkerhed - J. Franks Liftservice

Brugere af mandskabslifte har krav på den størst mulige sikkerhed under deres arbejde. Derfor er der indført et lovpligtigt årligt kontroleftersyn af mandskabslifte.

j-franks-liftservice

J. Franks Liftservice ApS

J. Franks Liftservice beskæftiger sig med servicering og reparation af entreprenørmaskiner med hovedvægten på mandskabslifte.

Derudover arbejder de med teleskoplæssere, minigravere, kraner, materialehejs og lignende. Desuden udføres lovpligtig årseftersyn på lifte samt hejse- og løfteredskaber ifølge Arbejdstilsynets regler og anvisninger.

J. Franks Liftservice er tilknyttet Liftkontrolordningen, som er en frivillig værkstedkontrol i samarbejde mellem Dansk Byggeri og Teknologisk Institut om at højne standarden på de udførte eftersyn og reparationer.

Kontaktinformation
J. Franks Liftservice ApS
Lindø Nordvej 9a-d
5330 Munkebo
Tlf:40 21 69 22
Web:
Email:   jorn@franks-liftservice.dk