Horsens Lift – så kan du nå det hele

 

Horsens Liftudlejning startede i 1993. Vi har gennem 30 år udlejet lifte til entreprenører, håndværkere, virksomheder og private i stort set hele Jylland og på Fyn. Vi har konstant mellem 300-320 forskellige lifte, både trailer-, sax- og bomlifte med arbejdshøjder fra 8-43 meter. Dette alsidige liftprogram dækker de fleste arbejdsopgaver. Arbejde fra lifte er både mere sikkert og mere effektivt end fra stiger eller stilladser, men betingelsen er naturligvis at liftene er i orden – sikkerhed frem for alt. Vores lifte gennemgår hvert år et gennemgribende eftersyn på værksteder, der er tilsluttet liftkontrollen, der er en ekstern kontrol af de udførte eftersyn og reparationer, og som styres af Teknologisk Institut. Liftene bliver leveret på byggepladsen af vores maskinansvarlige, der instruerer Dem i liftens funtioner, så de og deres medarbejdere er fortrolige med liften, inden han forlader byggepladsen. Sikkerhedsbælter og afspæringsmateriel er naturligvis inkluderet i prisen.

 

Typer til liftudlejning

Hos Horsens Lift udlejer vi mange forskellige typer af lifte. De lifttyper, vi tilbyder til udlejning, er:

 

 

Klik på hver type af lift og læs mere om udlejning for hver af de typer, vi har til rådighed. Uanset hvilken lifttype, der er tale om, giver vores chauffører den instruktion, der skal til, for at du får en sikker liftudlejning hos Horsens Lift.

 

Alle vores lifte er godkendt efter liftegruppens anvisninger. Både i forhold til vedligeholdelse og godkendelse af årseftersyn har vi en utrolig høj standard. Vores lifte bliver ydermere godkendt af TEKNOLOGISK INSTITUT, som på denne måde giver endnu en kontrol af vores værktøj. Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at de får en meget høj standard ved liftudlejning hos Horsens Lift. Derfor er sikkerhed og funktionalitet alt for os.