<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> hg electric

HG Electric

 

Hos HG Electric er vi drevet af en passion: vi vil gøre en forskel og sætte spor hos vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Og for os er det ikke bare tomme ord og varm luft. Vi sætter handling bag ordene hver eneste dag.

 

Vi gør en forskel ved:

 

  • Altid at yde en ekstra indsats.
  • At lytte og handle – at være lydhøre og proaktive.
  • At forholde os til dine udfordringer og prioriteter.
  • At være fremadsynede og nytænkende.
  • At prioritere dialog og tillid.

 

Vores vision er lysende klar!

Vores vision er lysende klar; som et fyrtårn viser den vejen frem - sætter kursen og udstikker en retning mod et fælles mål.

”Vi vil føre an i udviklingen af el-tekniske løsninger, der skaber merværdi for vores kunder og samarbejdspartnere. Løsninger, der øger deres effektivitet, deres konkurrencedygtighed og klæder dem på til at møde fremtidens udfordringer.

Vi ønsker at blive anset af vores kunder som markedets bedste el-tekniske totalleverandør, og gennem løbende forbedringer af ydelser, services og processer vil vi sikre, at både nuværende og mulige kunder altid vælger os fremfor andre.“

HG Electric: Når en elektriker går i land

HG Electric: Når en elektriker går i land

Elinstallatørvirksomheden HG Electric havde fra starten i 2004 udelukkende fokus på installationer i den maritime branche. I 2012 udvidede de forretningen til også at omfatte elektrikerarbejde på land, og siden har de haft ekstra vind i sejlene.

hg-electric

HG Electric A/S

HG Electric A/S er et autoriseret el-installatørfirma med massiv vækst indenfor såvel land- som marine-installationer.

 

HG Electric er din el-tekniske servicepartner og totalleverandør af alle typer el-projekter til både private og erhverv. Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet, omsætter vi vores kompetencer og dine visioner til el-tekniske løsninger, der gør en forskel.

 

HG Electric opererer primært indenfor tre kerneområder:

  • Marine-installationer
  • Landinstallationer
  • Tavler/komponenter

 

Derudover tilbyder vi, i samarbejde med Hareid Group, også produkt- og designløsninger, el-tekniske løsninger til infrastrukturelle projekter såsom broer, tunneller og særligt uvejsomme områder samt salg af forbrugerelektronik og hvidevarer.

 

HG Electric har siden etableringen i 2004 gennemgået en markant udvikling - fra et lille firma til en solid organisation med ca. 45 medarbejdere.  Alle vores medarbejdere er specialister indenfor netop deres felt og besidder viljen, fleksibiliteten og ekspertisen til at begå sig på et marked – og i en branche - i konstant bevægelse.

Kontaktinformation
HG Electric A/S
Bløden 2
9900 Frederikshavn
Tlf:98 42 60 70
Web:
Email:   : info@hg-electric.dk