CXweb ApS

CXweb er en ingeniørteknisk IT-virksomhed, der siden januar 2017 har udviklet software-løsninger til byggebranchen. Vores software er udviklet som commissioning-værktøjer, hvilket betyder, at det understøtter et solidt tværfagligt samarbejde og at der er fokus på effektiv dokumentation.

 

Der findes ikke to ens byggerier – arbejdsgangen fra projekt til projekt varierer. Derfor udvikler vi vores værktøjer i tæt samarbejde med vores brugere. Vi sætter ressourcer af til løbende at interviewe eksperter og opsøge feedback fra vores brugere, for at forstå branchens behov, så vores software altid kan opfylde disse så godt som muligt.

 

Vision

Hos CXweb vil vi gøre kravstillelse, opfølgning og verificering af byggeriets anlæg og installationer mere tilgængelig for alle aktører. Vi vil reducere tidsforbruget ved skrivebordet uden at gå på kompromis med kvaliteten af det afleverede produkt.

Vi udvikler vores løsninger i tæt samarbejde med vores kunder og følger aktivt med i branchens udvikling inden for commissioning, funktionsafprøvning, performancetest og andre byggetekniske områder.

Dette betyder, at vi kan tilbyde løsninger med skabeloner og moduler der passer til alles behov: – Fra nye aktører inden for commissioning til erfarne bygge- og driftstekniske virksomheder.

 

Hvad er Commissioning?

Vil du vide mere om commissioning i Danmark, selve processen og dets værdiskabelse? CXweb har samlet en række håndbøger, artikler og værktøjer om emnet. Læs hvordan commissioning understøtter en tværfaglig kvalitetssikring af byggeprojekter, hvor fokus er på teknisk kravstillelse, opfølgning og test. Med commissioning kan branchen komme nærmere byggerier, hvor teknikken virker.

 

Hvad er Funktionsafprøvning?

Siden 2017 har bygningsreglementet stillet krav om funktions-afprøvning af en række installationer inden ibrugtagningen af bygningen. CXweb har samlet en række beskrivelser om hvilke installationer der skal testes, i hvilket omfang, samt hvem der har ansvaret for at funktions-afprøvningen bliver udført. Du vil også kunne læse om Bygningsstyrelsens performancetest og deres rolle.

Cxweb referencer

Commissioning på Viking Link

Energinet har i samarbejde med DK|2 valgt at udføre Commissioning i Cxweb på elforbindelsen mellem Danmark og Storbritannien.

Commissioning-Viking-Link-1

 

Commissioning på administrations-og sundhedsfagligthus i samarbejde med DEM

 

admsundheds hus

Commissioning på Søhøjskolen multihus

 

Søhøjskolen Juul og Nielsen