<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> carlog

Carlog System, som har mere end 10 års erfaring i branchen, var de første i Danmark, til at tilbyde en GPS-baseret elektronisk kørebog til Smartphone. Senere hen kunne vi også præsentere Plug ’N’ Log, som er en fuldautomatisk kørebog og kombineret flådestyring.

 

Den monteres let og simpelt direkte i bilens OBD-stik. Installationen kræver således hverken besøg hos mekaniker eller særlig teknisk snilde.

 

Med disse to løsninger stræber vi hele tiden efter at være i front, både på den GPS-baserede teknologi i bilerne, samt i den bagvedliggende onlineportal.

 

Visionen for Carlog er ”Work Smarter”, og i al sin simpelhed sparer virksomheder for udgifter til forsvundet værktøj, forgæves kørsel, indkøb af flere forskellige IT-systemer og ikke mindst ressourcekrævende kørselsregnskaber. Således frigives værdifuld tid gennem hele værdikæden.

 

Carlogs produkter bruges i dag i en række af landets kommuner og større virksomheder. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og optimere vores produkter for at bibeholde vores markedsførende position. 

 

 

 

 

Seneste nyt

Kontaktinformation
Tlf:
31974064
Web:
Email:
info@carlog.dk

Produkter

Artikler