Anven

Af mange års erfaring med beregning af ventilatorer som rådgiver hos Juvenco, har jeg lært at ved at finde den helt rigtige løsning første gang, trods den ekstra tid det måtte tage med spørgsmål og opmåling, så er det i sidste ende langt billigere og meget lettere for alle parter end blot at prøve sig frem. Ring eller skriv og træk på min erfaring. Vi finder den rigtige løsning på dit ventilations problem.

HR30W(Kampagne)

HR30W(Kampagne)

HR30W er specielt designet til at give balanceret ventilation med varmegenvinding i soveværelser. Den har nærmest lydløs nattedrift og en dagtime-højhastinghed mulighed der larmer noget mere

Parkeringsventilation

Parkeringsventilation

Komplet pakke med kontrol-system, CO sensor, advarselslys og -lyd. Som del af parkerings-pakken bliver anlægget, efter montage og inden aflevering, gennemgået og certificeret af producenten og derved sikres at alt er som det skal være.

ATEX Ventilatorer

ATEX Ventilatorer

Både til støv og gas. Du oplyser hvilken gruppe, zone og temperaturklasse, der skal bruges, så finder vi den rette løsning. Det er meget vigtigt at det vi finder den rigtige ATEXventilator til dit projekt.

anven

Anven

ANVEN TILBYDER VENTILATORER TIL ETHVERT FORMÅL

Mit mål er at hjælpe bedst muligt hvor jeg kan og for at kunne hjælpe dig, skal jeg jo vide hvor ”skoen trykker”. Kig på produkterne, send en mail eller ring og snak med mig, så kigger vi på det. Intet problem er for stort eller for lille. Der er en løsning et eller andet sted, og lad os finde den.

 

Kontaktinformation
Anven
Baldersbækvej 18
2635 Ishøj
Tlf:29 76 66 31
Web:
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555