UN Mobilkraner

UN Mobilkraner er specialiseret i servicering af mobilkraner, og har stor erfaring inden for alle typer og fabrikater - ingen kran er ukendt for vores erfarne kranmontører. Selvom vores mål er at minimere fejl og skader for vores kunde, rykker vores kranmonterer naturligvis ud med det samme hvis uheldet alligevel skulle være ude.


UN Mobilkraner importerer og forhandler desuden nye mobilkraner i udvalgte mærker. Vi har sammensat vores sortiment af kvalitetsprodukter, som dækker alle behov - lige fra industrihavnen, over grusgraven og byggepladsen til skrot- og genbrugspladser. Vores mangeårige  erfaring med mobilkraner gør os i stand til at hjælpe med beregninger og valg af den rette kran til opgaven.


Derfor tør vi love dig at i samarbejde med os, får du mest muligt ud af din kran.

 

UNMobilkraner

UN Mobilkraner

UN Mobilkraner blev stiftet i 1988 og har i dag selvstændige afdelinger i Danmark og Sverige med forhandlingen af henholdsvis Sennebogen, Grove, PTC og Orlaco. Lige fra starten har det været vores mål at holde de bærende kræfter i form. Vi sørger for, at vores kunders kraner kører mest muligt og aldrig eller sjældent er nede.

 

Vi har selvfølgelig altid døgnbemandet vagttelefon, og vi kan også tilbyde faste serviceaftaler, hvor kranerne serviceres til en fast pris.

Kontaktinformation
UN Mobilkraner
Ternevej 4
8641 Sorring
Tlf:86 95 75 99
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555