Tæppeland Erhverv

Tæppeland Erhverv er blandt Danmarks største leverandører af gulvbelægning til virksomheder

Det er noget, vi tager seriøst. Vi tilbyder derfor alle typer gulvkonstruktioner til det professionelle marked, herunder, trægulve, linoleum, tæpper, klinker, edb-gulve, vinyl, undergulve, m.m.

Tæppeland Erhverv er totalentreprenør, når gulvet skal vælges og lægges. Vi betragter os selv som en rådgivende samarbejdspartner,hvor vi gør brug af vores store erfaring, hentet gennem mere end 50 års arbejde medalverdens gulvbelægninger. Hos os får du din egen personlige konsulent, der styrer dit gulvprojekt fra start til slut og vejleder i alle faser undervejs – den rette rådgivning og sikker projektstyring er nemlig det bedste grundlag for den optimale løsning.

Vi har Danmarks største udvalg af gulvbelægninger til virksomheder af alle størrelser. Vi kan levere løsninger, der passer præcis til din virksomheds behov og dine medarbejderes ønsker. Arbejdet bliver udført som aftalt, til tiden og til mindst mulig gene for virksomheden. Dette sikrer vores dokumenterede og standardiserede arbejdsprocesser.

Da vi køber direkte ind fra fabrikkerne, er vores priser og tilbud særdeles fordelagtige. Vi stiller høje krav til kvaliteten, og vores underleverandører er derfor særligt udvalgte. Vores veluddannede medarbejdere er vant til at løse opgaverinden for faste økonomiske rammer - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De er ansvarsbevidste og fleksible, og vi garanterer derfor en gulvløsning til din virksomhed, som opfylder behov og ønsker inden for både de økonomiske og tidsmæssige rammer i perfekt balance med funktionelle og designmæssige krav.

Tæppeland Erhverv er medlem af Dansk Byggeri samt de to vigtigste brancheorganisationer Gulvbranchen og GVK.

 

Udfordringer er til for at blive løst

Udfordringer er til for at blive løst

Tæppeland Erhverv står bag 24.000 m² gulve i Mærsk Bygningen Panum. Her har en udfordring været at tilpasse de stive linoleumsgulve til de buede gange med millimeters præcisio...

Taeppeland-Erhverv

Tæppeland Erhverv

​Gulvet er på mange måder fundamentet for en god arbejdsplads. Det rette gulv skaber grundlaget for rummelighed og trivsel og sikrer virksomheden de optimale betingelser på baggrund af både praktiske og æstetiske hensyn. Det rette gulv er derfor meget mere end et gulv. Det er et væsentligt element i enhver virksomhedsindretning, der udfylder flere funktioner og påkalder sig ekstra opmærksomhed, både visuelt og funktionelt. Det er det, vi hos Tæppeland Erhverv beskæftiger os med og brænder for: gulve der stjæler opmærksomheden.

 

 

 

 

Kontaktinformation
Tæppeland Erhverv
Læhegnet 73 - 1 sal.
2620 Albertslund
Tlf:+45 88 33 40 00
Web:
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555