<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Simpson Strong Tie
banner
'Simpson Strong-Tie'

Simpson Strong-Tie

Simpson Strong-Tie® er verdens førende producent af bygningsbeslag. Vi står for sikrere bygninger. Stærkere og mere rationelle konstruktioner. Bedre service og rådgivning.


Vi udvikler, tester og fremstiller flere beslag end nogen anden virksomhed inden for branchen. Som en del af vores kvalitetspolitik fremstiller vi mest muligt lokalt, for at sikre tilgængelighed og kvalitet.

 

Vi hjælper mennesker med at bygge mere sikre konstruktioner på en økonomisk måde.

 

Vi gør dette ved at designe, konstruere og producere unikke beslag og tilhørende produkter, som lever op til eller overgår kundernes behov og forventninger.

 

Med mere end 1000 produktløsninger har vi markedets bredeste udvalg af bygningsbeslag. Og vi holder aldrig op med at videreudvikle vores produkter og finde på nye løsninger til byggeriet. I takt med at forskrifter og procedurer ændrer sig, kan du være sikker på, at vi er blandt de første til at udvikle nye produkter til hurtigere og mere sikkert byggeri.

 

Innovation har altid været hjørnestenen i vores succes. For altid at kunne følge med den teknologiske udvikling investerer Simpson Strong-Tie® hvert år i forskning og udvikling. Derigennem kan vi kontinuerligt tilbyde nye løsninger, som imødekommer nye markedsbehov, forbedrer arbejdsprocesser og sikrer mere holdbart byggeri. Gennem produktudvikling og stringens i vores produkttests, kæmper vi for at forbedre sikkerheden i byggeriet.

Seneste nyt

Kontaktinformation
Simpson Strong-Tie
Hedegaardsvej 11
8300 Odder
Tlf:
8781 7400
Web:
Email:
info@strongtie.dk
Simpson Strong-Tie

Produkter

Artikler