Schiedel ISOKERN

Schiedel ISOKERNs primære produkt er elementskorstene, men vi tilbyder derudover også pejse, havepejse samt omramningsløsninger til indsatse.

Gennem årtusinder er vi mennesker blevet draget imod den åbne ild. Dels i fascination over at have tæmmet det vildeste af naturens elementer, men også i erkendelse af den fred, den åbne ild tilfører et hjem.

 

Den knitrende ild fra en Kingfire Nordic pejs giver netop den fascination tilbage til det moderne hjem uden at skulle gå på kompromis med hverken design, sikkerhed, økonomi eller miljø. Roen falder over enhver, der sætter sig foran den åbne ild i en Kingfire Nordic pejs, og hjemmet omsluttes af tryghed og fred.

 

Hele Schiedel ISOKERNs produktsortiment er bygget op omkring nogle få, simple principper: det skal være sikkert i brug, enkelt at bygge, og kunne holde til at blive brugt i mange, mange år. Sikkerhed og holdbarhed kommer fra de materialer, vi anvender i produktionen. Om det er vores pimpstensprodukter, højkvalitets rustfrit stål, eller de mere eksotiske systemer med keramiske rør, er der ingen steder indgået kompromisser. Vores skorstenssystemer er fremstillet med et blik for enkelthed – såvel i opbygning som i design. Den simple, firkantede skorsten er den foretrukne form til moderne huse, hvor skorstenen gerne må være med til at understrege arkitekturen. Samtidig har vi gjort det så nemt som muligt, at opbygge en skorsten – uanset om det er til et topmoderne pillefyr, eller til en klassisk kamin. Der skal være en enkel løsning til ethvert behov.

 

Der findes elementer til alle formål, store som små. Det er uanset om du skal have et fyr til træpiller, en brændeovn, en åben pejs, en skorsten osv.

 

For at gøre det nemt at gøre det rigtigt, har vi et komplet sortiment af modulskorstene med en grundhøjde på 4,5 meter. Trælasthandler over hele landet forhandler disse skorstenspakker, og de kan uden videre forlænges til den ønskede højde. Det forenkler byggeriet uanset om man selv bygger, eller man får en håndværker til det.

 

På vores hjemmeside, kan du få en ide om, hvilken skorsten der passer til lige netop dit behov. Blandt andet kan du se, hvilken skorstenstype der passer bedst til de forskellige typer brændsel. Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring dette, da de forskellige brændselstyper producere forskellige typer røg samt temperaturer.

Modulskorstene

Modulskorstene

Skorstenselementer med masser af muligheder. Byggesæt gør det nemt at integrere skorstenen i husets arkitektur. Elementer af isolerende materialer sikrer lang levetid, let opt...

Stålskorstene industri

Stålskorstene industri

  Schiedel koncernen, som Schiedel ISOKERN er en del af, producerer og markedsfører et bredt sortiment af stålskorstene til industrielt brug.   Schiedel ISOKERN har hidtil ikk...

Stålskorsten til din bolig

Stålskorsten til din bolig

Schiedel koncernen, som Schiedel ISOKERN er en del af, producerer og markedsfører et bredt sortiment af stålskorstene til brug i boliger. Stålskorstene (med undtagelse af Prim...

Schiedel-ISOKERN

Schiedel ISOKERN A/S

Schiedel ISOKERN har sin oprindelse i det danske firma ISO-KÆRN, der blev grundlagt i 1950 af skorstensfejermester Reinholdt Christensen. ISO-KÆRN skiftede sidenhen navn til det mere internationale ISOKERN, og voksede gennem årene til en betydelig eksportvirksomhed. I 2001 blev ISOKERN opkøbt af den tyske skorstensproducent Schiedel GmbH & Co. KG.

 

Schiedel GmbH & Co. KG er i dag ejet af den nyetablerede BMI Group, som står for firmaerne Braas, Monier og Icopal

 

Schiedel ISOKERN er den seriøse samarbejdspartner der kan levere skorstensprodukter, nøje tilpasset de enkelte landes specifikationer og fremtidens krav.

Kontaktinformation
Schiedel ISOKERN
Industrivej 23
7470 Karup J
Tlf:+45 70 10 20 11
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555