RAVENDO/RANDERSBØREN – ET SOLIDT BRAND

 

Ravendo/Randersbøren blev stiftet i 1946 og har siden da leveret trillebøre, sækkevogne og andre former for transportmateriel til hele verden.


I Danmark hedder det ikke jeg skal have en trillebør- når behovet for en sådan opstår – nej, det hedder, jeg skal have en Randersbør. Et bevis på den store effekt et hæderkronet firma igennem mere end 70 år har på den ellers kræsne forbruger. Hvordan formår man at bevare et sådant brand? Opskriften er egentligt ret enkel; ved at lave kvalitetsprodukter til den rette pris, med lang holdbarhedsdato. Krydret med nytænkning og innovation. Resultatet bliver tilfredse kunder, der ikke kan forestille sig andet end den gode kvalitet, når den først er smagt en gang.


NØGLEORD DER KENDETEGNER OS:

 

• Brugsrigtighed
• Holdbarhed
• Ergonomi
• Kvalitet
• Innovation

Vi vil bruge vor fælles erfaring og vore ressourcer på kontinuerligt at gøre manuel transport lettere, sikrere og hurtigere. Vore produkter er en del af det arbejdsmiljø, som millioner af mennesker verden over færdes i hver dag.

 

Der stilles stadig højere krav til sikkerhed på arbejdspladsen, og der bliver heldigvis passet bedre på hver enkelt medarbejder. Denne udvikling har vi taget imod med åbne arme og udviklet vores egen ergonomiske serie af blandt andet sækkevogne – vi føler også, vi har et ansvar for at fremme sikkerheden. For at sikre lang holdbarhed på vores produkter, har vi i tæt samarbejde med vores leverandører gjort vores bedste for at være de bedste. Vi bruger blandt andet Galfan zink-aluminium plade til vores trillebør kasser, der holder op til 3 gange længere end normal varmgalvaniseret plade.