Plast Solutions

 

Teknisk rørføring, plastsvejsning og præfabrikation

 

Plast Solutions tror på en grønnere og mere bæredygtig udvikling inden for bygge og anlæg. Således har vi specialiseret os på plast og plastens gode egenskaber for den cirkulere økonomi og derfor tilbyder vi mange forskellige former for løsninger indenfor Vand, Energi & Industri.

 

Rørleverance & fittings

Rørføring og plastsvejsning er vores kernekompetencer. Vi indkøber og lagerfører alle typer plastikrør, og fittings til fordelagtige priser. Vores samarbejdspartnere, lever op til vores kvalitetskrav og bæredygtige prægenereret produktion.

 

Svejsning

Vi svejser i alle typer termoplast og præisoleret rør. I samarbejde med vores kunder udvælger vi den mest optimale type plast og svejsning til projektet. Vi har maskiner og certificeret montører med mange års erfaring indenfor følgende svejsmetoder: extrudersvejsning, stuksvejsning, elmuffesvejsning og muffedornsvejsning.

 

Præfabrikation

På vores værksted i Esbjerg præfabrikerer vi efter kundernes specifikationer og ønsker. Vi hjælper kunderne med ideer til design og laver 3D tegninger af projekterne. På vores værksted kan vi præfabrikere i store dimensioner og leverer direkte til montering på byggepladsen.

Eksempler på præfabrikation kan være brønde og tanke, manifold, manifold til GAS, lining af tanke og alt i segmentbøjninger.

 

23123

 

Vi tilbyder blandt andet:

 

  • UVE, USME & GAS-certificering
  • Elmuffe- & stuksvejsning
  • Ekstrudersvejsning
  • Fremstilling af specialløsninger i PE, PP, PVC & PVDF
  • Kemi- & vandtanke
  • Lækage, tæthed- & trykprøvning
  • Installation & montage
  • Vandledningsarbejde

 

Om Plast Solutions

Plast Solutions er startet i år 2018. Selskabet blev skabt på baggrund af den stigende vækst indenfor akvakultur. Plast Solutions har fra starten bidraget med kvalificeret akvakultur montører samt innovative løsninger til industrien.

I dag er Plast Solutions delt op i flere afdelinger. Akvakultur er fortsat en stor del af virksomheden, men vi har i den senere tid vækstet Vand, Energi og Industri, og opkvalificeret afdelingen med kompetencer med mange års erfaring. Produktionsafdelingen er i rivende udvikling dels med udviklingsprojekter og fabrikation.

 

Kontakt os hvis i vil høre mere om vores løsninger inden for teknisk rørføring, plastsvejsning og præfabrikation.

 

123 211