<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Novoferm

Novoferm


Novoferm er førende leverandør af døre, porte og logistiksystemer. Alle vore produkter produceres på egne fabrikker i Europa, og vi tilbyder et komplet produktprogram, der modsvarer kundernes behov for kvalitet, funktionalitet og design.


Vi leverer industrielle døreporte og logistiksystemer til alle typer kunder og segmenter. Vi arbejder tæt sammen med entreprenører i hele Danmark, og vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger, således vore kunder kun behøves handle ét sted. Hos Novoferm får du professionel rådgivning i alle projektets faser. 


Foruden vores komplette udvalg af industrielle løsninger, er Novoferm én af Europas førende leverandører af garageporte og automatik til private. I Danmark sælger vi direkte til private, eller via et bredt forhandlernetværk, byggemarkeder og lokale tømrermestre.


Novoferm er din garanti for kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. 


Følg navigationen i toppen for, at læse mere om vore produkter og løsninger. Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller noget helt tredje skal du altid være velkommen til, at kontakte os.

Porten til en mere sikker og effektiv fremtid

23/11-2017

Porten til en mere sikker og effektiv fremtid

Som førende europæisk producent tilbyder Novoferm et bredt udvalg af døre og porte i stål, som skræddersys til kundernes individuelle krav. Produkterne henvender sig i høj gra...

Novoferm
...

Novoferm

Novoferm er førende leverandør af døre, porte og logistiksystemer. Alle vore produkter produceres på egne fabrikker i Europa, og vi tilbyder et komplet produktprogram, der modsvarer kundernes behov for kvalitet, funktionalitet og design.

Kontaktinformation
Novoferm
Fynsgade 1
6520 Toftlund
Tlf:45 70 27 73 83
Web:
Email:   mail@novoferm.dk