<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nedbrydningsfirmaet P Olesen og Soenner

Nedbrydningsfirmaet P. Olesen & Sønner A/S

P. Olesen & Sønner A/S blev grundlagt i 1968 af Peder Olesen, som startede ud fra sin bolig i Fasterholt ved Herning. Med stor ildhu og flid påbegyndte og lagde han grunden til, hvad der skulle vise sig at blive en sund og bæredygtig entreprenørvirksom-hed med speciale i nedbrydning og miljøsanering.

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peder Olesen gik bort i 1983, men på det tidspunkt var sønnerne Jens og Anker Olesen allerede kørt i stilling som arvtagere til virksomheden efter at have været en del af denne igennem en årrække.

​I dag er såvel Jens som Anker Olesen omdrejningspunkter i virksomheden og engageret i fuldt omfang i en travl og udfor-drende dagligdag.

 

Som vort navn antyder, er P. Olesen & Sønner A/S en familie-virksomhed og tredje generation er allerede en erfaren og væsentlig del af virksomheden​.

P. Olesen & Sønner: Ceresbyen - Fra bryggergrund til byggegrund

P. Olesen & Sønner: Ceresbyen - Fra bryggergrund til byggegrund

Men for at nyt kan opstå, må det gamle forgå, og her kommer nedbrydningsfirmaet P. Olesen & Sønner ind i billedet.

Nedbrydning blev et familieanliggende

Nedbrydning blev et familieanliggende

Nedbrydningsvirksomheden P. Olesen & Sønner A/S, har udviklet sig fra en lille en-mands-virksomhed til en mastodont, der i dag påtager sig nedbrydnings- og miljøsaneringsopgaver over hele landet. Et af de mange aktuelle projekter er Carlsberg Byen i København.

Nedbrydningsfirmaet-P-Olesen-og-Soenner

Nedbrydningsfirmaet P. Olesen & Sønner A/S

Vi er en entreprenørvirksomhed der har speciale indefor nedbrydning,nedrivning, knusning, miljøsaneringer, asbest og miljøgiften PCB. Vi har 40 års erfaring og udfører opgaver i hele landet med udgangspunkt i vores 3 afdelinger.

 

Vi udfører:

Kontaktinformation
Nedbrydningsfirmaet P. Olesen & Sønner A/S
Industriområdet 25
8732 Hovedgård
Tlf:75 66 25 00
Web:
Email:   mail@p-olesen.dk