Lendino

Lendino tilbyder virksomhedslån på vilkår, der er lige så gode som i banken. Hos os kan du låne til ordrer, eksport, drift, vækst og meget mere.

 

Vores lånefinansiering fungerer på en lidt anden måde end det traditionelle banklån: gennem crowdlending. I stedet for at låne af én stor bank låner du af en større gruppe investorer, der hver især låner dig fra 1.000 kroner og opefter efter mange-bække-små princippet. Renter og afdrag fordeles automatisk blandt disse investorer via vores online platform, hvilket gør tilbagebetalingen lige så nem for dig, som hvis du skulle betale af på et banklån.

 

Hvordan virker det?

Du ansøger via vores online formular. Det er enkelt og hurtigt. I ansøgningen skal du kort beskrive din virksomhed og dit lånebehov, fortælle os lidt om virksomhedens økonomi og uploade dokumenter som regnskab, saldobalancer og årsopgørelse. Det bør ikke tage mere end 15-20 minutter. Derefter behandler vores kreditafdeling med over 30 år i branchen din ansøgning, og du får svar inden for fire hverdage. Kan vi tilbyde dig et lån, sender vi dig et låneforslag med vilkår og betingelser. Efter accept af låneforslaget finansieres lånet af vores mere end 5.000 brugere på Lendinos online lånemarked.

 

Hos Lendino kan du låne op til 5 mio. kr. i op til 5 år. Lånet er fastforrentet i gennem hele lånets løbetid. Renterne ligger typisk mellem 4 og 15 % p.a. og reflekterer risikoen.


Seneste nyt

Lendino

Kontaktinformation
Tlf:
70 270 250
Web:
Email:

Produkter

Artikler

Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555