LS Control

 

Siden 1969 har vi leveret elektronik til styring, regulering og kontrol til kvalitetsbevidste virksomheder.

 

Udgangspunktet var elektroniske komponenter til ventilationsudstyr. Dette er fortsat et væsentligt forretningsområde som vi over tid har udbygget med komponenter til mange andre brancher.

 

I dag tilbyder vi en lang række standardprodukter til især ventilationsbranchen, en række standardløsninger til varmepumpefabrikanter og endelig tilbyder vi udvikling og produktion til vore OEM kunder.

 

Vores forretning står på 3 ben, der hver især bidrager til at definere os:

 

Vi sætter en ære i at være på forkant med regler og regulativer, herunder ECO-design, så du altid kan være sikker på at få en god og kompetent sparring uanset om du skal have udviklet et helt nyt produkt eller har brug for vejledning i brug af vores standardprodukter.

 

1) Standardproduktprogrammet med færdigvarer, der primært leveres gennem grossister og består af en række egenudviklede produkter til ventilationsbranchen.

 

2) Kundetilpasningsparate standardprodukter til mange brancher. Det er produkter, der endeligt konfigureres og tilpasses den enkelte fabrikantkundes behov og specifikationer. En model, der nedbringer både udviklingstiden og prisen.

 

3) Kundeprodukter, i daglig tale kaldet OEM produkter. Dette er produkter, der udvikles fra bunden efter en kundes specifikationer og i tæt samarbejde med kunden. Efterfølgende producerer og leverer vi produkterne.

 

Nedenfor kan du se en kort introduktionsfilm om LS Control A/S: