Klimadan


Vi vil være fremragende frem for blot at være gode

I Klimadan ønsker vi ikke blot at være gode til det vi laver - vi vil være fremragende til det! Netop derfor har vi valgt udelukkende at fokusere på de områder, hvor vi virkelig kan gøre en forskel for dig som forbruger. Vores kernekompetencer er tæt forbundet med de områder, som vi virkelig brænder for, nemlig kvalitet og service. Derudover kan nævnes en lang række af andre kvaliteter, som gør, at vi i Klimadan mener at kunne tilbyde dig den bedste løsning på markedet.

Koncept

Klimadan benytter varmepumpens gennemprøvede teknologi til at lave individuelle energiløsninger, til glæde for både pengepung og miljø. Uanset om der er tale om en traditionel løsning, eller en specialdesignet løsning med flere varmepumper, så er Klimadan i stand til at klare opgaven. 

Vi hjælper i alle projektets faser, hvilket indebærer alt lige fra dimensionering og ansøgning til kommunen til installation og efterservice. På den måde garanterer vi det bedste resultat, den bedste økonomi i løsningen, samt den bedste kvalitet i udførelsen.

 

Vi koncentrerer os om løsningen, så du kan bruge tiden på noget andet.

Nu falder prisen pr. installeret kW på store varmepumper

Nu falder prisen pr. installeret kW på store varmepumper

Ny lovgivning sidestiller nu HFO kølemidlet med naturlige kølemidler. Kølemidlet har mange fordele, og derfor er Klimadan glad for at kunne integrere varmepumper med HFO kølem...

Vækst betyder, at varmepumpeinstallatøren Klimadan A/S åbner en ny afdeling på Sjælland

Vækst betyder, at varmepumpeinstallatøren Klimadan A/S åbner en ny afdeling på Sjælland

Klimadan A/S har siden 1980 leveret miljøvenlige energiløsninger til private såvel som til erhverv, og virksomheden oplever en fortsat stigende efterspørgsel på jordvarme- og ...

Klimadan

Klimadan

Hos Klimadan kan vi bryste os af en enorm erfaring indenfor varmepumpeløsninger, hvilket afspejler sig i alt hvad vi foretager os. Vi kalder det grøn tryghed!

Kontaktinformation
Klimadan A/S
Rømersvej 30
7430 Ikast
Tlf:96277070
Web:
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555