Henneberg Stilladser


Henneberg Stilladser ApS er en dygtig virksomhed der opererer i Storkøbenhavn og nordsjælland og leverer ydelser i form af stilladser, til alle former for arbejde. Det er uanset om det vedrører renoveringer, nye byggerier eller noget helt tredje.

Henneberg Stilladser har stor viden og know-how inden for vores kerneområde og vi forsøger at levere en god service, når vi løser opgaver for vores kunder. Alle opgaver er vigtige for os og vi bestræber os på at løse dem både hurtigt og effektivt.

Der kan til tider være mange interessenter i bygge –og renoveringsprojekter, med forskellige ønsker og behov. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle interesser og samtidig er vi en god sparringspartner til at løse de forskellige opgaver, via vores viden og erfaring med stilladser.


Stilladser til alle typer arbejde

Vi kan tilbyde mange forskellige stilladstyper, hvilket indebærer både facadestilladser og murerstilladser. Så uanset hvilken form for arbejde du skal have udført, kan vil hjælpe dig med stilladset.


Samtidig kan vi ligeledes hjælpe dig med overdækning, hvis taget eller håndværkerne skal beskyttes mod det danske vejr, der kan være både regnfuldt og med kraftig vind.

Hvis du er i tvivl om hvilken form for stillads du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok rådgive dig.


Henneberg Stilladser leverer kvalitet og sikkerhed

Et af de vigtigste områder for Henneberg Stilladser, er at vi kan tilbyde ydelser i høj kvalitet for vores kunder og det indebærer blandt andet at vi kan give jer brugbar vejledning og viden.


På den anden side er sikkerhed et vigtigt aspekt i bygge - eller renoveringsprojekter, specielt når det vedrører stilladser. Af den grund, har alle i virksomheden indsigt i, hvordan man udføre arbejdet sikkerhedsmæssigt korrekt og hvilken standarder man skal følge, for at tage sikkerhedsmæssige forbehold. Det gør os til en stærk partner med sikkerhedsmæssig styrke og ydelser i høj kvalitet, hvis du har brug for stilladser i Storkøbenhavn.

Henneberg-Stilladser

Henneberg Stilladser

Henneberg Stilladser tilbyder en masse forskellige former for stillads opsætning.

Vi bestræber os på at kunne løse enhver form for opgave, og er gerne med på råd og rådgivning om hvordan man sikkert og bedst får fundet lige præcis den stillads løsning som passer til kundens behov...

Vi udlejer facadestilladser, murerstillads samt overdækninger til stilladsarbejde.

 

Kontaktinformation
Henneberg Stilladser ApS
Eberlinsvej 16
3400 Hillerød
Tlf:+45 20 25 02 03
Web:
Email:  
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555