HSØ ApS

HSØ ApS er startet op i 2016 af Henrik Sørensen, som efter 20 år i truckbranchen, og der før 10 år med reparation af Cummins dieselmotorer på land, offshore og marine, valgte at starte egen virksomhed. Vores værdier: Det er alt afgørende for os at skabe tillid, så vores kunder er trygge ved at handle med os. Det betyder at vi holder det vi lover. Det giver langvarige relationer, som er det kendetegn vi vil være overfor vores samarbejdspartner.

 

HSØ ApS tilbyder alt inden for mobilvejning og sikkerhed. Virksomheden bygger på tre ben:

 

  • Ravas mobilvejning
  • Marineservice
  • Maskinservice

 

Den mobile vejeløsning fra Ravas er integreret i palleløftere, lagertrucks og gaffeltrucks. Med vores mobile vægte er det muligt at veje under transport. De mobile vejesystemer, der er produceret af RAVAS, hjælper dig med at forbedre logistik- og produktionsprocesser i din virksomhed.

 

Inden for marineservice servicerer HSØ alle typer hurtigtgående motorer på marinefartøjer, hvor vores speciale er indenfor fejlsøgning på motorernes og dennes installationer.

 

Inden for maskinservice, servicerer HSØ dine maskiner uanset om du er entreprenør, anlægsgartner, eller har en produktions- eller lagervirksomhed. Vi har 35 års erfaring med mekaniske reparationer, svejseopgaver, hydraulik og el.

 

Vores kunder findes inden for flere brancher, bl.a. transport og logistik, entreprenører, industrien og den maritime branche.