<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Graedstrup staal

Grædstrup Stål

Vi leverer stålkonstruktioner til alle slags nybyggerier. Som de eneste i Danmark pulverlakerer vi alle vore produkter – det er både hurtigt, effektivt og miljørigtigt. Uanset om du skal bruge standardspær eller en helt individuel løsning, kan vi hjælpe. Grædstrup Stål har over 40 års erfaring i at tænke nyt - og kvaliteten er indbygget. Hver gang.

 

Historie

Spiren til Grædstrup Stål blev lagt som en traditionel smedje i 1973. Tre vigtige årstal i virksomhedens historie er:

 

1973 – Gustav Skovsbo forpagter den gamle smedje på Hamborgvej i Grædstrup. Få år senere opfører den første produktionshal til stålkonstruktioner. Hallen er på 2.000 m2.

 

1985 – Anna og Kjeld Knudsen, der tidligere havde drevet en tømmerhandel, køber Grædstrup Stål.

 

2000 – Grædstrup Stål tager det store pulverlakeringsanlæg i brug. Et af de få anlæg i verden, der kan håndtere så store emner fuldautomatisk. Det giver både bedre produkter samt et forbedret miljø og arbejdsmiljø.

 

Undervejs er produktionen blevet udvidet adskillige gange. I dag råder Grædstrup Stål over et produktionsområde på 14.000 m2 på samme adresse som i 1973, og vi har ca. 35 dygtige og engagerede medarbejdere.

Graedstrup-staal

Grædstrup Stål

Grædstrup Stål er din seriøse, fleksible og pålidelige partner, når det gælder levering af stålspær til bl.a. landbrug, industri, lager- og idrætshaller.

 

Vi har over 40 års erfaring i branchen og kan derfor altid give dig kvalificeret sparring; kombineret med en høj leveringssikkerhed og en tidsplan, der holder. Vi råder over Nordeuropas største anlæg til pulverlakering, som ikke blot giver en flot og robust finish, men også er bæredygtigt i mere end én forstand.

 

Grædstrup Stål opererer efter en tydelig nul-fejls-strategi og alle konstruktioner opfylder de gældende normer. Vi har alle gældende certificeringer, også til det tyske marked.

Kontaktinformation
Grædstrup Stål
Hamborgvej 6
8740 Brædstrup
Tlf:+ 45 75 76 01 00
Web:
Email:   info@gsas.dk