<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> GiveElementer

Give Elementfabrik A/S er i dag en førende leverandør af beton- og letbeton elementer til landbrug og industribyggeri. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede modulopbyggede betonelementer i hele Danmark og har en betydelig eksport til andre nordiske lande

Med produktionsenheder i Give, Nørre Snede og Gedsted, råder vi over mere end 18.000 m2 produktion, lager og administration, fordelt på et samlet grundareal på 112.000 m2

 

Give Elementfabrik A/S har gennem årene oparbejdet et image som en troværdig samarbejdspartner, der tilpasser sig kundens behov. Med kreativ og rationel tankegang udnytter vi fleksibiliteten i vores standardelementer til at skabe innovative løsninger.

 

Vi har gennem 55 år superoptimeret vores produktion og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurrencedygtige priser. ”Keep it simple” har altid været, og er stadig, virksomhedens ånd, målsætning og DNA.

 

Ud fra simpelhedens princip tilpasser vi os den enkelte byggesag, hvilket sikrer konkurrencedygtige priser og en høj kvalitet til aftalt tid. På fabrikkerne anvender vi den nyeste teknologi både i produktionen og projekteringen og vi er derfor på forkant med udviklingen og de store krav, der stilles til moderne byggeri.

 

 

Betonelementer af høj kvalitet.

 

Give Elementfabrik A/S er certificeret af Bureau Veritas Certification A/S, et certificeringsorgan, der er godkendt af erhvervsministeriet / DANAK til at udstede certifikater.

 

Vore certificater er udstedt efter gennemgang og vurdering af produkt, produktion og den interne kontrol.

 

De certificerede produktområder er:

 

Facadeelementer, sandwichfacade-elementer og vægelementer i beton og letbeton, samt silo- og planelementer i beton.

 

Bureau Veritas Certification overvåger og dokumenterer således, at vore produkter er vurderet og fundet i overensstemmelse med:

 

Vore egne kvalitetsbeskrivelser

Ydeevnedeklaration (DOP)

Samt produktstandarder som det fremgår af vore certifikater

Vores kvalitetsstyringssystem er dokumenteret i vores kvalitetshåndbog, der fungerer som et styringsredskab for alle medarbejdere hos Give Elementfabrik A/S. Kvalitetshåndbogen er også information og dokumentation af kvalitetsstyringssystemet over for alle vore samarbejdspartnere.

 


Seneste nyt

Kontaktinformation
Give Elementfabrik A/S
Hjortsvangen 19
7323 Give
Tlf:
7670 1540
Web:
Email:
ge@elementer.dk
Give Elementfabrik A/S


linkedIN


Produkter

Artikler