<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Euromaster

Fra Aalborg til Padborg. Fra Holstebro til København. Fra Nyborg til Frankfurt, Paris eller Amsterdam – vi hjælper dig dér, hvor du har brug for det. Vi er lokale. Vi er landsdækkende og internationale.

Hos Euromaster arbejder vi hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt.

Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Vi er til for dig, der kører i din egen bil. Og vi er her for dig, der har brug for at holde din forretning kørende. Det er ikke uden grund, at vi ser os selv som en af erhvervslivets store servicepartnere.

Til det hører at sende biler, vogne og lastbiler afsted på de rigtige dæk, med det rigtige mønster og det rigtige dæktryk til den rigtige pris, men også en række principper: At vi aldrig overlader noget til tilfældigheder. At et ord er et ord og en aftale er en aftale. At vi gør det gode, vi gjorde i dag, bedre i morgen. Det er vejen frem.

Vi tilbyder 24 timers breakdownservice året rundt. Døgnet rundt. I hele Europa. Ring altid på 70 20 03 03.     


Vi er 100% ejet af Michelin. Det forpligter alle de steder, vi er.

Bestil tid online på www.euromaster.dk  - og hos vores kundeservice via chat eller på 87 28 28 28.

Seneste nyt

Kontaktinformation
Euromaster
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1.th
8660 Skanderborg
Tlf:
+45 87 28 28 28
Web:
Email:
gen.kundeservicecenter@euromaster.com
Euromaster

Produkter

Artikler