Danbyg Totalentreprise

 

Danbyg Totalentreprise er din professionelle samarbejdspartner, når du skal renovere, ombygge eller bygge til. Vi er et kvalitetsbevidst entreprenørfirma, der håndterer opgaver for både private og erhverv. Vi klarer opgaver i hele landet, og vi står også klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

 

Hos Danbyg Totalentreprise er vi eksperter inden for bygge- og renoveringsarbejde, og vi har mange års erfaring. Vi arbejder udelukkende med nogle af markedets bedste fagfolk, hvilket gør os til en oplagt samarbejdspartner, når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten i dit projekt.

 

Vi tilbyder både specialiserede tømrere, murere, malere og andre relevante medarbejdere, der prioriterer høj service. Danbyg Totalentreprise er for dig, der gerne vil have nogle af markedets bedste fagfolk til at stå i spidsen for dit byggeprojekt. Vi sørger naturligvis for at opdatere dig i løbet af hele processen, så du kan følge med i, at projektet går, som det skal.

 

 

Vi har mere end 20 års erfaring

 

Når du vælger Danbyg Totalentreprise ApS, får du et moderne entreprenørfirma, der bygger på traditionelle værdier. Selv om selskabet ikke er mange år gamle, har vi mange års erfaring. Vores nøglemedarbejdere har nemlig over 20 års erfaring i branchen, og de er derfor udlært i en periode, hvor byggefaget virkelig byggede på faglig stolthed. Stoltheden er til at mærke i firmaet, hvilket nok også er blandt grundene til, at vi i dag er fast samarbejdspartner for flere virksomheder.

 

Danbyg Totalentreprise ApS består af en sammenlægning af fire forskellige virksomheder, der har stor ekspertise inden for totalentreprise og entreprenørarbejde. Hos os er du og din virksomhed med under hele processen. Vi er et team af specialister inden for murer-, tømrer-, maler- og brolæggerarbejdet. Vi er en bred vifte af engagerede fagfolk, og vi er åbne over for enhver opgave.

 

Få en god oplevelse med dit byggeprojekt hos os

 

Hos Danbyg Totalentreprise har vi mange bolde i luften, men vi har altid fokus på kernen: Dialogbaseret håndværk, hvor du som kunde bliver inddraget og er med hele vejen. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse med dit byggeprojekt, og derfor sørger vi altid for at skabe et godt flow i processen.

 

Uanset om vi skal bygge et nyt hus, udskifte tagsten eller udføre større byggeprojekter for en virksomhed, tør vi godt garantere, at du får et trygt og sikkert forløb, når du vælger entreprise hos os. Hvis du vælger os som totalentreprenør, tager vi det fulde ansvar for dit projekt fra start til slut. Vi sørger samtidig for kvalificeret rådgivning, så du får nøjagtigt det resultat, du drømmer om.

 

Hos Danbyg Totalentreprise er vores medarbejdere den vigtigste ressource. Derfor lægger vi stor vægt på, at de er både dygtige og stabile samt trives i firmaet. Medarbejderne kommer desuden løbende på efteruddannelser, hvor vi udvikler deres kompetencer inden for faget. Der arbejdes naturligvis under danske vilkår hos os.

 

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt, er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.