<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> DAN doors
---

DAN-doors

Der er næsten ingen ende på de muligheder, som DAN-doors kan tilbyde indenfor døre og porte. Med udgangspunkt i et fleksibelt standardprogram, bliver alle løsninger skræddersyet, så de passer perfekt til den enkelte kundes behov.    

 


Når det handler om at udvikle og producere isolerede døre og porte til levnedsmiddelindustrien, så hører virksomheden til blandt de førende på verdensmarkedet.

 

Grundlaget for denne position er, at siden etableringen i 1983 har virksomheden bevidst arbejdet ud fra en målsætning om at fremstille funktionelle kvalitetsprodukter kombineret med landsdækkende after-sales-service på højt niveau.

Danskproduceret kvalitet
Forud for en leverance ligger et grundigt forarbejde. Virksomheden producerer selv alle dørelementer, udvælger materialerne, konstruerer og gennemtester samtlige produkter, før de forlader fabrikken. Produktsortimentet lyder bl.a. på ståldøre, PC-svingdøre, high speed skydedøre og high speed rulleporte, der opfylder alle de krav, der kan stilles til en moderne industridør. Alle løsninger er effektive, robuste og hensigtsmæssige i brug. De reducerer kulde- og varmetab til et minimum, og de sikrer en konstant temperatur i bygningen. Derudover beskytter dørene mod træk, samtidig med at de dæmper støj og afviser støv.

Ikke kun i Danmark
DAN-doors har gennem sit mangeårige arbejde inden for udvikling og produktion af køle- og fryserumsdøre udviklet et internationalt koncept, DANMATIC, der omfatter levering af knowhow og dørbeslag for fremstilling af køle- og fryserumsdøre. Dette koncept anvendes i dag med stor succes på en række oversøiske markeder.

 

For udover at være førende på hjemmemarkedet er virksomheden meget eksportorienteret, idet ca. 70% af produktionen bliver eksporteret til store dele af verden. Deres døre og porte er i dag installeret på slagterier og mejerier, i køle-/frysehuse, virksomheder inden for fiskeindustrien, supermarkeder m.v. i mere end 100 lande kloden rundt.

Den strømlinede produktion

Den strømlinede produktion

Ivan Hansen indtrådte som ny administrerende direktør i DAN-doors a-s d. 2. februar 2012 med det overordnede mål at skabe større effektivitet uden at gå på kompromis med virksomhedens høje serviceniveau.

Industridøre – ståldøre med lang holdbarhed

Industridøre – ståldøre med lang holdbarhed

Hos Dan-doors er det vores målsætning at hjælpe danske industrivirksomheder med at sikre en høj effektivitet i de transportprocesser, hvor materialer af enhver art bliver flyttet fra rum til rum.

Isolerede døre – energirigtige frostrum og kølerum

Isolerede døre – energirigtige frostrum og kølerum

Inden for isolerede døre til især kølerum og fryserum tilbyder Dan-doors et sortiment omfattende energibesparende hængslede døre, horisontale og vertikale skydedøre samt svingdøre.

Hurtigporte - Hurtige og energieffektive rulleporte

Hurtigporte - Hurtige og energieffektive rulleporte

En af målsætningerne hos Dan-doors handler om, at vi til enhver tid kan levere energibesparende hurtigporte samt større projekterede hurtigport-løsninger

DAN-doors
...

DAN-doors

DAN-doors leverer et bredt udvalg af døre og porte til mange brancher, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. DAN-doors samarbejder tæt med kunder indenfor bl.a. slagterier, mejerier, butikker, byggemarkeder, medicinalindustrien m.m.


DAN-doors leverer udover ståldøre og porte, også polycarbonat- og pvc døre, ligesom DAN-doors også tilbyder EI260 døre, som er den nye EU-standard indenfor branddøre og porte.

Hos DAN-doors arbejder vi altid ud fra målsætningen om at fremstille funktionelle kvalitetsprodukter kombineret med After Sales Service på højt niveau.

DAN-doors ligger i Stilling ved Skanderborg og har et datterselskab i Sverige samt agenter i Holland og England.

DAN-doors er blandt de førende producenter af kølerumsdøre, frostrumsdøre i stål, polycarbonatdøre samt hurtiggående rulleporte.

Kontaktinformation
DAN-doors
Industrivej 19, Stilling
8660 Skanderborg
Tlf:+45 87 93 87 00
Web:
Email:   dd@dan-doors.dk