<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> CPKGruppen

CPK Gruppen

CPK Gruppen ApS blev grundlagt i 2015 og er en dansk entreprenørvirksomhed med speciale i nedgravning af fiberkabler. Vores kompetencer dækker en række forskellige områder, der blandt andet inkluderer gravning og etablering af fiber, blæsning og spuling af fiberkabler, reetablering af belægning og meget mere. Men vigtigst af alt er vores arbejde med til at sikre, at danskerne kommer tættere på hinanden. Gennem etablering af digitale forbindelser er vi nemlig med til at muliggøre den moderne infrastruktur og alle vores digitale vaner.

Gennem mange år har vores medarbejdere specialiseret sig i nedgravning og blæsning af fiberkabler og rør, og vi besidder stor faglig viden og erfaring, der gør os i stand til at levere høj kvalitet til vores kunder.

 


 

CPK Gruppen udfører bl.a.:

Gravning af rør og kabler

Nedgravning af fiberkabler og rør kræver en række særlige kompetencer, som vi har specialiseret os i. Vi håndterer alle slags rør og kabler og har mange års erfaring på dette område.Inden nedgravningen påbegyndes, skal vi finde frem til den bedst mulige placering af de nye fiberkabler. Alt dette kræver stor forståelse og ekspertise fra medarbejderne, for ingen projekter er helt identiske. Vores medarbejdere besidder de nødvendige kompetencer, der skal til for at sikre, at projektet bliver løst på den bedst mulige måde. Skal du have hjælp til nedgravning af kabler, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dit specifikke projekt.

 

Skydning af stik

Vi tilbyder hjælp til både etablering, gravning, styret underboring og skydning af stik, rør og fiberkabler. Afhængigt at dit konkrete projekt rådgiver vi dig til den bedste løsning og metode.

 

Styret underboring

Ved visse former for gravning risikerer man at skade de omkringliggende omgivelser i en unødvendig grad. Med styret underboring undgår man dette. Teknologien, der bruges til styret boring, giver færre opgravninger og skåner miljøet omkring gravningerne. Du undgår dermed pladskrævende gravninger.

 

Raketskydning

Raketskydning er en metode, der via trykluft skyder raketten frem i den ønskede retning og dybde. Denne metode giver en fleksibel løsning, der sikrer få gravninger og dermed er til minimal gene for det omkringliggende miljø, veje og trafik.

 

Relining af rør

Nogle gange er nyt ikke det bedste. I stedet for at udskifte dine fiberrør, kan vi med relining hjælpe dig med at øge kapaciteten i de eksisterende kabel- og fiberrør. Vores medarbejdere rådgiver dig til, hvilken løsning, der giver det bedste resultat i den konkrete situation. Med indblæsning af mindre rør kan vi nogle gange øge kapaciteten i de eksisterende rør, fremfor at grave nye ned.

 

Blæsning og spuling af fiberkabler og mikrokabler

Vi har stor ekspertise i både at blæse og spule rør og fiberkabler i forskellige tykkelser. Vores maskiner kan håndtere blæsning og spuling af alle slags fibre, og vi kan også blæse fibre i rør med eksisterende kabler.

 

Søgning af gravetilladelse & ledningsoplysning

Når dit projekt skal i gang, hjælper vi med at håndtere diverse myndigheder ved at søge godkendelser til gravetilladelse og ledningsoplysning. Dette giver dig sikkerhed og gør det nemmere for dig at komme i gang med opgaven.

 

Vagtordning 24/7

Opstår der fejl eller akutte skader på dine kabler, tilbyder vi hjælp til genetablering døgnet rundt. Dette er en specialservice, vi tilbyder, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for kunderne og kundernes kunder, at tingene altid fungerer, som de skal. Oplever du akutte problemer, står vi klar til at hjælpe døgnet rundt.

 

Installation af ladestandere til elbiler

Hos CPK gruppen har vi kompetencerne til at varetage nedgravning af elkabler og installation af lade standere til elbiler. Vi hjælper både private og erhverv på Sjælland. Vi gør det nemt og simpelt for dig at få installeret en lade stander til din elbil. Hos CPK gruppen har vi kompetencerne til at kunne bistå vores kunder i hele processen. Vores erfarne medarbejdere står for hele forarbejdet med placering af lade stationen og nedgravning af elkabler. Vi samarbejder herefter med en autoriseret elinstallatør, som står for at tilslutte lade standeren til el. 

 

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Vores arbejdsproces er professionel og effektiv, og vi leverer altid en opgave til den aftalte kvalitet og tid. Udover ovenstående områder tilbyder vi gennem professionelle samarbejdsaftaler med teknikere og installatører også hjælp til andre opgaver så som splidsning og internt træk. Har du brug for vejledning til din løsning, er du altid velkommen til at tage fat i os.

 Seneste nyt

CPK Gruppen søger nye medarbejdere

CPK Gruppen søger nye medarbejdere

Hos CPK Gruppen har vi travlt og gang i mange spændende projekter Derfor søger vi: 🍀Anlægsstruktør 🍀Bygningsstruktør 🍀Rørlægger 🍀Jord- og betonarbejder ER DET DIG? Vi kan ...

Kontaktinformation
CPK Gruppen
Jernholmen 39
2650 Hvidovre
Tlf:
+45 72 14 46 46
Web:
Email:
info@cpkgruppen.dk
CPK Gruppen

Produkter

Artikler

CPK Gruppen søger nye medarbejdere

04/06-2021

CPK Gruppen søger nye medarbejdere

Hos CPK Gruppen har vi travlt og gang i mange spændende projekter Derfor søger vi: 🍀Anlægsstruktør 🍀Bygningsstruktør 🍀Rørlægger 🍀Jord- og betonarbejder ER DET DIG? Vi kan ...