<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> CPHSteel

Seneste nyt

EN SMEDEVIRKSOMHED MED #QUALITYCRAFTMANSHIP

Dansk smedehåndværk af høj kvalitet er CPH Steels varemærke. Vi går op i at forvandle råmaterialer til kreative byggeløsninger og lækre designprodukter tilpasset dagligdagen.


GAMLE DYDER – MODERNE METODER

Siden 2007 har CPH Steel været kendt for #qualitycraftmanship, der er omdrejningspunktet ved alt hvad vi gør. Det har ført til stor vækst og mange stærke samarbejder med nogle af landets dygtigste arkitekter, rådgivere og bygherrer fra mange brancher.

Vi udfører alt fra arkitekttegnede lamper til omfattende konstruktioner og er stolte af vores høje håndværksmæssige kvalitet.


EGEN TEGNESTUE – PROFESSIONELT SAMARBEJDE

CPH Steel startede i det kreative miljø på Refshaleøen, men med tiden blev rammerne for trange og nye og større opgaver kom til.

I 2014 flyttede vi til større og bedre lokaler på Hvissingevej i Glostrup. Det gav os mulighed for at imødekomme efterspørgslen og udvikle vores produkt.

I dag kan vi tilbyde eget rustfrit værksted, tegnestue, sort værksted, egen CNC pladebearbejdning og messingbearbejdelse under ét tag.

På værkstedet i Glostrup projekterer vi alt fra mindre smedearbejder til EXC3 konstruktioner.

 

TRYGHED OG KVALITET

Vi udfører alt fraarkitekttegnede lamper til omfattende konstruktioner, og er stolte af vores høje håndværksmæssige kvalitet. Vi er både DS/EN 1090-2 EXC 3 og DS/EN 3834 certificerede. Din tryghed for kvalitet.

 Kontaktinformation
CPH Steel A/S
Hvissingevej 12
2600 Glostrup
Tlf:
+45 3510 7000
Web:
Email:
kontakt@cphsteel.dk
CPH Steel A/SProdukter

Artikler