<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> CHS Container

CHS-Container

Hvad kan vi?

Alt, hvad der kan bygges inden for containerens fire hjørner, er muligt. Vores store fleksibilitet muliggør at vi kan påtage os enhver opgave inden for produktion, salg og udlejning af containere. Vi har leveret løsninger til adskillige danske og udenlandske virksomheder. Derudover betjener vi et stigende antal private, der efterspørger udlejning af beboelsescontainere. 


Erfaringen til forskel

CHS-Container A/S har været i branchen siden 1994, og det har fra begyndelsen været vores ufravigelige udgangspunkt, aldrig at levere den næstbedste løsning. Vi har efterhånden solgt containere til ethvert formål - fra arktiske ekspeditioner til byggepladser i snart sagt alle større, danske byer. Vore erhvervskunder tæller byggefirmaer, fiskefabrikker, mejerier og slagterier.


Fleksibilitet i salg af containere

Hvad enten du skal bruge en standardcontainer eller en tilpasset løsning, så står CHS-Container A/S klar med yderst kompetent rådgivning, der hjælper dig til det helt rigtige køb. Vi har hjulpet utallige virksomheder og private – og hjælper også gerne dig.


Landsdækkende service

Salg af containere handler i mere end én forstand om mobilitet; derfor har vi lagre spredt ud i hele landet, så vi ved salg af containere kan levere hurtigt og smertefrit. På nuværende tidspunkt er vi strategisk placeret i Hvidovre, Roskilde, Svinninge, Odense, Ribe, Århus, Randers, Holstebro og Ålborg. Med andre ord, så kan vi levere og opstille containere i hele landet - inden blækket er tørt på aftalen.


Salg af containere - med kvalitetsgaranti

Alle vore containere er godkendte af det hæderkronede Germanischer Lloyd. Det er din garanti for, at en handel med os, som en selvfølge, indebærer at du får et produkt, der er af den bedste kvalitet. Vi sætter en ære i at vores salg af containere bygger på et fundament af tilfredse kunder, så det falder os helt naturligt kun at tilbyde det bedste.

CHS-Container

CHS-Container

CHS-Container A/S er grundlagt i 1994. Gennem vores samarbejde med Europas største containervirksomhed - CHS Container Handel Gmbh i Bremen, har vi global tilstedeværelse og kan som sådan løse opgaver i hele verden. Virksomheden bygger på erfaring, engagement og kvalitetsprodukter og det har altid været vores mål at skabe et fundament af tilfredse kunder.

Kontaktinformation
CHS-Container A/S
Nordlandsvej 88A
8240 Risskov
Tlf:+45 8676 1700
Web:
Email:   info@chs-container.dk