CFB Industri ApS

​CFB Industri ApS er en 100% dansk virksomhed som vægter kvalitet frem for kvantitet. Vi tilbyder i tæt samarbejde med kunden at projektere opgaverne fra idé til endelig design. 

Både med faglig høj sparring på hvordan opgaven bedst løses i form af konstruktion og udførelse samt fremstilling, levering og montering hos kunden.

Vi startede i 2014 med at udleje vores arbejdskraft til andre smedevirksomheder samt montere stål rundt omkring i Danmark. I løbet 2016 etablerede vi værksted og åbnede i januar 2017. 

 

 Stålindustri, Industriservice, Rør og svejsning, Stålmontage

 

Siden vi åbnede værksted, har vi kørt egne projekter i mange forskellige former, og det er fortsat det vi gør.

Hos CFB Industri ApS vil vi gerne være med i forreste række når vi taler om at tage ansvar for fagets fremtid og udvikling. Det gør vi blandt ved at følge med nye på teknologier, udvikling af medarbejdere samt at uddanne faglærte inden for smedefaget. 

 

 teknologier, udvikling, projektet, kvalitet, stål- og gitterkonstruktioner, CE-dokumentation, DS/EN 1090-1, EXC3, ISO 3834-3

 

Hvordan arbejder I hos CFB Industri ApS?​

 

Vi afdækker sammen med kunden behovet og gennemgår de forskellige processer i projektet. Som regel er der nogle uundgåelige følge virkninger, specielt hvis projektet også indeholder montering. 

At afdække og informere kunden om alle processor i et projekt, giver os de bedste forudsætninger for at prissætte projektet og kunden minimere risikoen for kedelige overraskelser.

Hos CFB Industri ApS er en aftale en aftale og vi sætter en ære i at levere til aftalt tid.  

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver er: