<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> BreinholmGruppen

 

Salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner, isoleringsudstyr og komplette løsninger til professionelle isolatører.

 

Breinholm Gruppen er Danmarks stærkeste grossist indenfor salg af isoleringsmaterialer, isoleringsmaskiner og andet isoleringsudstyr. Vi har et meget omfattende sortiment og kan levere alt det en isolatør skal bruge, for at kunne isolere projekter i alle størrelser.

 

Vores kunder er tømrer-virksomheder, som isolerer en enkelt bolig en gang imellem og bare har brug for en mindre maskine. Men det er også større isoleringsvirksomheder med 5 eller flere ansatte, der udelukkende arbejder med isolering og har brug for effektive isoleringsmaskiner, men en stor ydelse.

 

Vi har maskiner i alle størrelser og vi har tilbehør til alle maskinerne, slanger, dyser, koblinger og alt hvad du ellers kan have brug for. Du kan finde flere informationer om vores isoleringsmaskiner og isoleringsteknik ved at klikke her.

Maskiner og udstyr kan anvendes til isolering med forskellige materialer. Vores kunder har forskellige ønsker og krav til deres isoleringsmateriale, derfor fører vi alle de bedste typer isoleringsmateriale, fx papirisolering, stenuld, EPS-perler og meget mere.

 

Følg linket herunder, for at finde flere oplysninger om alle vores isoleringsmaterialer, deres egenskaber og anvendelsesmuligheder. Fælles for vores materialer er, at alle er af god kvalitet, testede og godkendte. Vi arbejder sammen med en lang række leverandører, både fra Danmark, men også fra eksempelvis Tyskland, Skotland, Sverige og USA.

​​

Breinholm Gruppen leverer til isolatører i Jylland, på Fyn og på Sjælland. ​materialer400x233_4049
 

Seneste nyt

Kontaktinformation
Breinholm Gruppen ApS
Brylle Industrivej 4
5690 ​ Tommerup
Tlf:
44 224 224
Web:
Email:
mail@isoleringdanmark.dk
Breinholm Gruppen ApS

Intertek-3i1-ISO-9001-14001-45001

Produkter

Artikler